annanina3

Hotspot – Anna + Nina Amsterdam

In mijn vorige artikel hebben jullie kunnen lezen dat ik strompelend met 34 graden lekker op mijn eigen houtje Amsterdam afgelopen week in ben geweest. Ik besloot eens wat verder te lopen dan de welbekende Kalverstraat en het Leidscheplein. Die tevens natuurlijk ook nog altijd leuk blijven! Maar deze keer wilde ik eens naar de Pijp in het zuidelijke deel van het centrum van Amsterdam. Een plek vol hipster koffietentje, vintagewinkels en hele leuke conceptstores. Zo ook het geweldige winkeltje Anna+Nina. Een echte aanrader voor een cadeautje aan jezelf of voor een vriend/vriendin.Ik besloot een kijkje te nemen en wat foto’s voor jullie te maken.

annanina1

Anna+Nina is een conceptstore gevestigd aan de Gerard doustraat. Ze hebben inmiddels zelfs al 2 andere vestigingen in Amsterdam! Woonaccessoires met een vintage uitstraling, prachtige sieraden, originele cadeautjes en allemaal andere items waar je veel te hebberig van wordt. Ze hebben zowel hun eigen merk als een aantal andere bekende binnen-en buitenlandse merken. Bij binnenkomst werd ik verrast door het rijke aanbod aan bijzondere spullen. Ik moest ook hardop lachen om tafereel van twee klanten die zowat ruzie kregen over een salontafel die ze tegelijkertijd op het oog hadden. Maar begrijpen doe ik het zeker. Het is allemaal zo mooi!

annanina7

De eerste view wanneer je de winkel binnenkomt. Een letterlijk heerlijk “zooitje” bij elkaar.

annanina2

annanina6

De tofste items kwam ik tegen. Van decoratiebollen en beschreven lepels, tot unieke parfums en bijzondere kleding. Het is niet per sé heel goedkoop maar wanneer je goed zoekt zitten er zeker portemonee-vriendelijke spullen bij.

annanina4 annanina5

Ook een kopje koffie aan de prachtige salontafel is geen probleem. Dit versterkt nog het echte huiselijke gevoel van de winkel.

 

anna&nina– Wat toffe items die ik op de website vond – 

Anna+Nina heeft naast 3 prachtige vestigingen ook een leuke webshop. Altijd handig wanneer je een aantal dagen van te voren nog in paniek bedenkt dat je een cadeautje voor die “ene” verjaardag nodig hebt.

Kennen jullie Anna+Nina al?

Liefs Lonneke

BLOG: lifeoflonneke.nl

INSTAGRAM: Instagram.com/lifeoflonneke

20 Comments

 • Reply Eline 30 augustus 2016 at 08:08

  Het ziet er heel erg leuk uit!

 • Reply Maaike 30 augustus 2016 at 09:05

  Oh wauw, wat een gave vintage winkel. Als je inderdaad iets unieks wilt hebben, moet je hier even rondsnuffelen. Amsterdam is wel iets te ver weg voor mij. dus handig dat ze ook een webshop hebben!

 • Reply Neeltje | Thoughts in Style 30 augustus 2016 at 09:56

  Ik ben hier vorige week voor het eerst geweest en het is zo’n leuke winkel! X

 • Reply Kelly 30 augustus 2016 at 10:38

  Wat ziet het er leuk uit! Helaas kom ik er niet vaak in de buurt.

 • Reply Joyce - LemonyLife 30 augustus 2016 at 10:44

  Ziet er echt onwijs leuk uit!

 • Reply Deb 30 augustus 2016 at 11:26

  Leuke ontdekking heb je gedaan. Ik kende deze winkel nog niet. In de Pijp kun je inderdaad echte pareltjes ontdekken. Ik ben al veel te lang niet meer in Amsterdam geweest. Wordt tijd om er weer eens rond te struinen.

 • Reply Eline 30 augustus 2016 at 11:34

  Wat leuk!! Ik kende Anna+Nina nog niet, maar ik houd van deze soort winkels! Ik heb hetzelfde als Kelly, helaas ben ik niet vaak in Amsterdam. Maar als ik weer eens ga, hop ik hier misschien wel naar binnen 🙂 X

 • Reply Valerie 30 augustus 2016 at 11:37

  Jaaa, ik ben fan van deze winkel! Ik kijk regelmatig op de webshop en wil meteen alles hebben 🙂

 • Reply Valerie 30 augustus 2016 at 11:38

  Jaaa, ik ben fan van deze winkel! Ik kijk regelmatig op de webshop en wil dan meteen alles hebben 🙂

 • Reply Jamey 30 augustus 2016 at 11:41

  wat een leuke winkeltje!

 • Reply Denise 30 augustus 2016 at 12:00

  Wat een tof winkeltje! Het is inderdaad leuk om eens in die straatjes te komen die je normaal vaak niet bezoekt 🙂

 • Reply Sophie 30 augustus 2016 at 12:07

  Zo’n heerlijke winkel! Ik ben er ook wel eens binnengeweest. Je kunt er zo heerlijk snuffelen!

 • Reply Linda 30 augustus 2016 at 13:19

  Oh wauw wat ziet het er leuk uit! Heerlijk dat je zelf Amsterdam bent gaan verkennen (:

 • Reply Shabrina Hazimi Putri 30 augustus 2016 at 13:20

  Despite my zero understanding to Dutch, I enjoyed every picture in this post!
  So pretty and dreamy <3 <3

  Much love from Tokyo 😉

  Shabrina

 • Reply Gina 30 augustus 2016 at 14:00

  Ziet er tof uit! 😀

 • Reply alexa 31 augustus 2016 at 01:09

  woow wat pretty! heel tof!

 • Reply Maris 31 augustus 2016 at 12:55

  Wauw, echt een prachtige winkel! Deze ga ik onthouden voor later als ik een eigen huisje heb samen met mijn vriend 🙂
  liefs

 • Reply evelien 31 augustus 2016 at 19:12

  Wat een mooie winkel! Wat een fijne sfeer ook. <3
  Ik heb gelijk dit artikel opgeslagen want ik studeer sinds kort in Amsterdam en vind het leuk om gezellige hotspots te gaan ontdekken. 🙂
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Jolien 1 september 2016 at 10:18

  Oh wat ziet dit er een schattig winkeltje uit!

 • Reply Life of Lonneke | Hotspot Cottoncake in Amsterdam 7 september 2016 at 07:37

  […] buurt die steeds hipper wordt in Amsterdam-zuid. Zo scheef ik ook al over de toffe concept store Anna+Nina. Ik schoot wat plaatjes van veel te veel mooie en hebberig makende dingen. Kijken jullie […]

 • Leave a Reply