img_9487

Lunchen bij metropolitain Amsterdam!

Zoals jullie gisteren in mijn “voorstel-verhaal” konden lezen ben ik dol op lekker even zelf op pad gaan. Zo ook op dit moment. Ik besloot lekker de stad van Amsterdam te gaan verkennen en toffe plekjes te zoeken die ik met jullie kan delen. Op dit moment ben ik neergeploft bij een tent die mij verschillende keren is aangeraden. Metropolitain! Veel te hipster, veel te leuk.

Metropolitain is gevestigd op het Rokin 81/83. De lange straat tussen centraal station en de Dam. Veel bloggers gaan er vaak naar toe om te werken. En natuurlijk doe ik lekker mee. Wat tevens echt een verademing is in deze hitte! Eindelijk even airco.


Herkennen jullie dit bankje? Je ziet hem vaak op Instagram voorbij komen!


Om te beginnen met de drankjes. Ze hebben de gekste en leukste dingen op de kaart staan! Ik was nogal huiverig voor deze homemade lemonade spicy passion fruit, maar ik als echte durfal (KUCH) wilde hem toch proberen. Ik ben hem momenteel aan het drinken en hij is heerlijk. Lichtzoet, verfrissend en een klein beetje pit.


Aangezien we toch op de hipstertour zijn moest ik natuurlijk ook een acaibowl bestellen. En ik moet zeggen, ik ben verrast! Het is gezond, fris en gewoon super lekker! Metropolitain staat trouwens ook enorm bekend om hun french toast en poached eggs.


Zo, ik ga nog even verder genieten van mijn limonade met enorme peper en ga ondertussen lekker wat werken aan mijn blog. Genieten wel!

Volgs ze trouwens ook even op Instagram! Je krijgt er veel te veel honger van.

Wat doen jullie op deze bloedhete dag?

Liefs Lonneke

8 Comments

 • Reply Bography 25 augustus 2016 at 23:44

  Wat een tof tentje! Heel erg leuk. Vanaf volgende week ga ik officieel in Amsterdam wonen (omdat mijn studie dan begint) en dan zal ik hier zeker ook een keertje naartoe gaan. Leuke foto’s 🙂

 • Reply Rosemarijn 26 augustus 2016 at 09:33

  Haha wat leuk dat je erover schrijft terwijl je er zit! Nu wil ik er ook heen, toch een keer een acaibowl uitproberen
  x

 • Reply Eline 27 augustus 2016 at 08:18

  Het ziet er echt super tof uit!

 • Reply Maaike 27 augustus 2016 at 08:49

  Wat een leuke hotspot! Ik vind het onwijs jammer dat we zulke hotspots niet in Enschede hebben ;( Dat drankje dat je drinkt lijkt me enorm lekker trouwens <3

 • Reply Maris 27 augustus 2016 at 08:50

  Oeh, hier ga ik eens lunchen met mijn vriend! Ziet er echt heel leuk uit en het eten lijkt me lekker! 🙂
  liefs

 • Reply Neeltje | Thoughts in Style 27 augustus 2016 at 11:00

  Ik wil hier echt een keertje heen! Het ziet er echt leuk uit 🙂

 • Reply Joyce - LemonyLife 27 augustus 2016 at 12:35

  Oh dat ziet er leuk en gezellig uit!

 • Reply Sanne 2 september 2016 at 16:10

  Ah klinkt lekker! 🙂

 • Leave a Reply