IMG_7728

Welkom op Lifeoflonneke 2.0!

Herkennen jullie het nog? Lifeoflonneke.nl is zo’n 4 maanden van de aardbodem verdwenen geweest. Ik voelde het niet meer. Het voelde niet alsof de content die ik aan het creëren was echt bij mij als persoon aansloot. Natuurlijk vind ik beauty leuk en zijn tassen geweldig. Want hé, ik blijf een typische vrouw hè. Maar dit zijn niet de dingen die ik met jullie wil delen. Tenminste, niet alleen maar. Ik wil delen wie ik ben, wat ik meemaak in mijn drukke chaotische maar leuke leventje en wat ik vervolgens vastleg in zo’n duizend verschillende foto’s. Ik wil jullie laten zien welke plekken ik geweldig vind, meenemen in leuke reisjes en een kijkje geven in alles wat ik ga ontdekken. Dit alles tezamen komt als een groot dagboek samen in lifeoflonneke 2.0! Een echt en oprecht kijkje in mijn leven waarin ik jullie meeneem in alles wat ik doe, wil doen en ga beleven. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als dat ik ben!

IMG_0704

Ook de lay-out heb ik helemaal veranderd! Het kostte wat tijd aangezien ik geen technisch wonder ben maar na heel lang puzzelen en soms wat schelden tegen mijn laptop is het gelukt. De uitstraling van mijn blog is hetzelfde als de uitstraling op mijn oude blog. Een vrouwelijke tintje door het roze accent en het vrolijke gevoel wat het moet opwekken. Deze lay-out is naar mijn mening overzichtelijker, strakker en vooral veel toegankelijker om mijn foto’s goed uit te laten komen. Ook komen de social media kanalen beter naar voren! Ik ben zelf bijvoorbeeld dol op de footer van deze blog die mijn Instagram naar voren laat komen.

Maar….. wat kunnen jullie nu precies verwachten? Voor mij is dat natuurlijk ook nog uitzoeken. Uitzoeken wat werkt en vooral wat ik zelf en jullie leuk vinden. De maandag wordt een standaard kijkje naar wat ik die week daarvoor gedaan heb met leuke foto’s, verhalen etc. Daarnaast zullen er veel artikelen online komen over leuke hotspots, reisjes, fotoverslagen, persoonlijke verhalen en ga zo maar door. Deze website moet interactiviteit uitstralen. Mijn Instagram feed bijvoorbeeld onderaan de pagina, de social media kanalen maar ook mijn online portfolio aangezien ik dol ben op fotograferen! Ik hoop dat jullie langzaam mij steeds een beetje meer gaan leren kennen en ik natuurlijk jullie ook maar al te graag!

Zoals jullie kunnen zien heb ik 2 oude artikelen laten staan. Deze artikelen vond ik te leuk om te verwijderen! En tevens nog steeds erg relevant voor mijn blog. Laat me vooral weten wat jullie ervan vinden! Ik ben enthousiast. Hopelijk jullie net zo! En trouwens, op Instagram ben ik ook te volgen voor een uitgebreid kijkje in mijn leven.

Liefs Lonneke

 

18 Comments

 • Reply Laura 19 augustus 2016 at 12:38

  Ah wat heerlijk dat je weer back bent! Het ziet er echt goed uit en ik heb zin om al je komende blogs te lezen. :))

 • Reply Anniek 19 augustus 2016 at 13:06

  Ah, zo leuk dat je weer gaat beginnen met bloggen Lonneke! Best slim om er even tussenuit te knijpen om nu weer vol ideeën en zin te gaan beginnen. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal gaat komen, en je layout ziet er top uit!!

 • Reply Denise 19 augustus 2016 at 13:28

  Jaaaa leuk dat je weer blogt! Ik kijk uit naar je artikelen!

 • Reply Fleur 19 augustus 2016 at 14:11

  Aaah wat leuk Lonneke!
  Het ziet er onwijs strak en gelikt uit! Hopelijk ga jij er heel veel plezier van beleven!

 • Reply Rosemarijn 19 augustus 2016 at 15:18

  Yessss ben blij dat je weer gaat bloggen! Kijk uit naar je posts, liefs!

 • Reply Ambers Things 19 augustus 2016 at 15:38

  Yaay, wat fijn dat je terug bent! De lay out is echt prachtig geworden!

 • Reply Kim 19 augustus 2016 at 17:10

  Welcome back girl! Leuk dat je er weer bent 🙂
  Ik herken je gevoel, ben zelf ook opnieuw begonnen.

 • Reply Bography 20 augustus 2016 at 00:13

  Leuk zeg, je nieuwe blog! Ik ben benieuwd naar al je leuke blogposts 🙂 Succes! X

 • Reply Florence 20 augustus 2016 at 09:04

  Ziet er echt mooi uit! Ben benieuwd naar meer 🙂

 • Reply Kim 20 augustus 2016 at 09:06

  Het ziet er goed uit Lonneke!!
  Ik ben zelf ook een soort van opnieuw begonnen. Met voor het eerst een eigen domein en met een naam die bij elk onderwerp past!

 • Reply Monique | WritingMonique 20 augustus 2016 at 09:16

  Jeej! Wat leuk dat je weer blogt! Ik ben benieuwd naar je artikelen :)!

 • Reply Marjolein 20 augustus 2016 at 09:26

  Welcome back! Ik ben heel erg benieuwd naar wat er allemaal voorbij gaat komen 🙂 En wat betreft het ‘niet meer voelen’ van je blog herken ik dat wel… Ik zit ook in een enorme blogdip op dit moment. Maar laten we hopen dat jouw dip nu officieel over is 🙂

 • Reply Quinty 20 augustus 2016 at 19:20

  Heel leuk een nieuwe blog! Ik kan niet wachten op meer artikelen.

 • Reply Charlotte 21 augustus 2016 at 13:18

  Superleuk dat je terug bent! Prachtige layout trouwens 🙂 Ik kijk uit naar je artikelen

 • Reply Justine 21 augustus 2016 at 15:18

  Welcome back girl! Hele mooie lay out ook!

 • Reply Saskia 21 augustus 2016 at 15:24

  Ziet er erg gezellig uit hier, leuk dat je weer terug bent. Veel (blog)plezier!

 • Reply Miriam 22 augustus 2016 at 22:44

  Jaaaaa, leuk! En welkom terug!
  En je computer/laptop uitschelden werkt altijd prima hoor, hier ook 😉

 • Reply Lisanne 24 augustus 2016 at 15:55

  Ziet er mooi uit! En wat leuk dat je weer blogt, welkom terug 🙂

 • Leave a Reply