week1-8

Terugblik op de week! #1

Cheers to monday guys! De maandag mag ook wel eens gevierd worden in tegenstelling tot de standaard vrijdag niet waar? Een nieuwe week, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen die het allemaal met zich meebrengt. Voor mij ook nog eens een extra bijzondere maandag aangezien vandaag mijn eerste dag van jaar 2 HBO Bedrijfscommunicatie gaat starten. Spannend! Vanaf nu zal ik elke maandag terugblikken met foto’s en wat verhaaltjes op mijn afgelopen week. Geen perfect geschoten plaatjes maar gewoon zoals het leven nou eenmaal is. Kijk gezellig mee en maak wat moois van jullie maandag!

week1-1

Maandag

Maandag heb ik de gehele dag gewerkt. Ik heb een bijbaantje bij Bagels&Beans in leiden, de Maarsmansteeg vestiging! Ik werk daar zo’n 2 keer per week (normaal op vrijdag en zondag) om lekker wat extra’s te verdienen. De lunchpauzes zijn altijd een groot feestje! In de avond heb ik lekker gerelaxt en wat gewerkt aan LifeofLonneke.

week1-3

week1-2

week1-4

Dinsdag

Dinsdag was echt een relaxt vakantiedagje. Wakker worden met een heerlijk yoghurt-ontbijtje. In een artikel van een paar dagen geleden kunnen jullie wat inspiratie voor lekkere (gezonde) ontbijtjes vinden! Vervolgens heb ik de hele dag wat aan mijn blog gewerkt, boodschapjes gedaan en in de namiddag met één van mijn beste vriendinnetjes Jitske afgesproken. We hebben ’s avonds heerlijk Italiaanse kip met knoflookpasta en een salade gegeten. Voor zo’n maaltijd kan je me echt wakker maken!

week1-5

week1-7

week1-6

Woensdag

Het lijkt wel alsof ik alleen maar aan het eten ben. Wat tevens ook wel een beetje zo is in de vakantie haha! Ik geniet van lekker eten en ik vind dat de vakantie daar ook perfect geschikt voor is. Ik ging met mijn opa en oma, mama en stiefvader lekker lunchen. Het is uniek als ik een andere keuze maak in plaats van mijn vertrouwde heerlijke broodje carpaccio. In de avond ging ik met mijn vriend skaten en hij longboarden. We hebben een flink stuk afgelegd en ondertussen genoten van de prachtige ondergaande zon. Heerlijk om zo samen te sporten!week1-9

week1-10

week1-12

week1-14 week1-15

Donderdag

Donderdag ging ik gezellig met mijn lieve vriendinnetje Natasha een dagje naar Leiden. We lunchten, dronken cocktails, genoten van de zon en schoten heel veel foto’s. We zijn beide erg blij met het resultaat. En een heerlijk dagje zo bij elkaar!

week1-11

Vrijdag

Vrijdag was een fijn relax-dagje. Ik werkte wat aan LifeofLonneke en regelde wat dingen die voor school nog moesten gebeuren. “s Avonds ben ik naar de wijnbar (waar mijn vriend werkt) gegaan met vriendinnen en zijn we daarna nog lekker wezen dansen tot in de vroege uurtjes. Super gezellig, veel te gezellig haha..

IMG_9690kopie

IMG_6867

Zaterdag

Zaterdag was een relaxt en lichte brak-dagje. Ja ook dat overkomt mij wel eens haha. Ik heb heerlijk de hele dag met mijn vriend in de hangmat gelegen en genoten van het zonnetje. Niets bijzonders, wel heel fijn. In de avond at ik een heerlijke pasta volgens het recept van Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl Echt een aanrader!

week1-16

Zondag

De laatste dag van mijn 3 maanden durende vakantie. Je verwacht op een één of andere manier niet dat die ooit echt gaat aanbreken haha. Maar het is eindelijk zover. Jaar twee van mijn studie bedrijfscommunicatie gaat beginnen. Ik ben er een beetje zenuwachtig voor maar heb er ook zeker weten zin in! Ik ben benieuwd wat ik allemaal ga leren, doen en meemaken. De rest van de zondag heb ik vooral doorgebracht met een helemaal regeldingen. Een studielening aanvragen, schoolboeken uitzoeken en wat laatste dingen voor mijn blog vooruit werken. Mijn stiefvader had trouwens heerlijk gekookt! Hij is er dol op om zich uit te sloven in de keuken en had dat deze zondag met meerdere gangen gedaan. Genieten!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

 

 

 

5 Comments

 • Reply Eline 5 september 2016 at 09:02

  Wat leuk om samen met je vriend te gaan sporten. Zo ben je toch lekker actief bezig samen. Al dat eten ziet er zo lekker uit. In de vakantie kan ik daar ook echt extra van genieten.

 • Reply Kelly 5 september 2016 at 09:33

  That bagel! Leuke foto’s 🙂

 • Reply alexa 5 september 2016 at 10:02

  wat een heerlijke terugblik en die bagel ziet er heerlijk uit, heb meteen honger! Succes deze week in het tweede jaar van je studie!

 • Reply Rachel Kromdijk 5 september 2016 at 15:41

  ah heerlijk zo’n terugblik he meis! en hoe jullie samen in die hangmat liggen (goals haha zo lief!!)

 • Reply Gina 5 september 2016 at 20:44

  Wat een heerlijke foodfoto’s en die foto van jullie in de hangmat is zo cute! 😀

 • Leave a Reply