img_0281kopie

Terugblik op de week #2

Goedemorgen! De o zo heerlijke maandag waarbij mijn wekker altijd vrolijk om 6 uur gaat is weer van start gegaan. Ik moet zeggen dat ik wat opstartproblemen ervaarde na een drukke eerste schoolweek en een veel te vol maar gezellig weekend. Maar we gaan er weer voor! Een nieuwe schoolweek staat weer op me te wachten. Kijken jullie mee naar wat ik afgelopen week heb uitgespookt?

week2-18

Maandag

Na 3 maanden vakantie was het dan “eindelijk” zover. De start van mijn 2e jaar bedrijfscommunicatie. Een dag van half 9 tot half 6 was toch wel even flink wennen weer hoor. Ik trakteerde mijzelf in de pauze maar op een lekker broodje uit de kantine. In de avond heb ik HNTM gekeken en even lekker ontspannen.

week2-15

Dinsdag

Dinsdag had ik met mijn fijne schoolrooster wel 7 tussenuren. Wie bedenkt dat nou haha? Gelukkig heb ik ze goed benut met een heerlijke caramel ijskoffie in de coffee company. Ik kan altijd zoveel beter werken op een andere locatie. Heerlijk vind ik dat!

week2-14

Voordat ik naar mijn laatste les engels ging zag ik ook nog even mijn lieve vriendinnetje Jitske. Gezellig even een drankje gedronken op het Neude! Waar uiteindelijk trouwens zo’n 10 mieren in rond zwommen. Zoals jullie begrijpen waren we lichtelijk geshockeerd. Het drankje was wel gratis toen trouwens!

week2-3

week2-9

Woensdag

Weer een nieuwe schooldag. Het lekkere weer zat gelukkig wel mee de hele week! Ik begon de dag met een cappuccino, waar ik tevens veel te veel geld elke dag aan uitgeef. Vervolgens had ik maar 2 uurtjes les. Snel weer naar huis en genieten van het zonnetje! Na boodschappen met mijn moeder gedaan te hebben besloot ik lekker een uurtje te gaan skeeleren. Echt genieten is dat met een zonnetje erbij.

week2-16

Donderdag

Oeps, donderdag helemaal vergeten foto’s te maken! Gelukkig was deze dag ook niet zo heel bijzonder. Ik haalde wel deze heerlijke gezonde popcorn van het merk “propercorn” bij de AH to-go. Echt een aanrader! Vervolgens heb ik dik een uur in een defecte trein gezeten. Lang leven de NS.

week2-4

week2-17

week2-12

week2-13

Vrijdag

Vrijdag is mijn werkdag bij Bagels&Beans. Een lekker druk maar gezellig dagje. Ik lunchte met een oathie bagel rookkip met avocado, zontomaatjes, truffelmayo en pijnboompitten. ZO lekker! Omdat ik afgelopen jaar mijn propedeuse heb gehaald gingen we nog uiteten met mijn moeder, stiefvader en mijn lieve vriend. Ze kwamen mij ophalen van werk en we zochten een lekker plekje uit langs het water.

Uiteindelijk hebben we gegeten bij het restaurant “Dende”. Je kan verschillende plankjes uitkiezen en het met elkaar delen. Erg leuk! Helaas waren we niet helemaal tevreden over de bediening en service maar ondanks dat hebben we een hele leuke avond gehad.

week2-10

week2-7

week2-5

week2-8

Processed with VSCO with f2 preset

week2-11

Zaterdag

Vrijdagavond waren we nog uit geweest dus daarop volgde een fijne brakke zaterdag. We sliepen uit en hebben vervolgens lekker bagels gehaald om deze in het zonnetje op te eten. Heerlijk!

“s Avonds ben ik met mijn vriendinnen naar TREK geweest in Den Haag. Zij waren er al een keer eerder geweest en door hun enthousiasme was ik nu wel heel benieuwd. We dronken echt de lekkerste cocktail ooit! Deze was gemaakt met rozenlimonade.

Een truffelburger met oude kaas, te lekker! Daarnaast hebben we nog een pizza gedeeld en een heerlijk kokoskoekje gegeten. Er is gewoon teveel om uit te kiezen! Daarnaast is de sfeer ook ontzettend relaxt. Overal liggen kleden en zitzakken en er zijn gezellige lichtjes en leuke muziek.

week2-6

week2-2

Zondag

Zondagochtend begon met een starbucks latte terwijl ik lekker door de stad naar mijn werk liep. Ik vind het altijd zo fijn om de stad zo langzaam te zien ontwaken.

En weer een heerlijk broodje in de pauze. Deze keer een tosti bagel!

Zo, dat was afgelopen week alweer. Het is werkelijk voorbij gevlogen. Komende week wordt lekker druk maar daarnaast staan er ook veel leuke dingen weer op de planning.

Hele fijne nieuwe week allemaal! Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

 

12 Comments

 • Reply Claudia 12 september 2016 at 11:49

  Net als jij weer een eerste week op school. Wennen zeg. Vooral door het mooie weer. Stiekem heel gelukkig dat HNTM er weer is om ’s avonds op de bank te liggen na een dag colleges en serieuze zaken. Fijne nieuwe week!

 • Reply Kim 12 september 2016 at 12:07

  Oeh wat veel lekker eten zeg, jummie! Het was misschien niet zo’n goed idee om dit blogje tijdens lunchtijd te gaan lezen haha.

 • Reply Kelly 12 september 2016 at 12:48

  Leuke week! Wat een heerlijke etenswaren 🙂

 • Reply Dascha 12 september 2016 at 14:18

  Wat een heerlijke foto’s 😀 Lekker eten ook, YUM!

  Liefs,
  Dascha

 • Reply Irma 12 september 2016 at 14:28

  Klinkt als een heerlijke en relaxte week! TREK ziet er super leuk en lekker uit!

 • Reply Denise 12 september 2016 at 14:40

  Zo leuk om bij Bagels & Beans te werken, de pauzes zijn in ieder geval een feestje!

 • Reply Desiree 12 september 2016 at 15:20

  Zo’n eerste week na de vakantie is altijd wennen! Hier nog iemand met opstartproblemen vanmorgen, haha.. En wat betreft koffie. Daar geef ik dagelijks ook veel te veel geld aan uit. Oeps! Zo te zien heb je een heerlijke week gehad. Geniet van deze nieuwe week! X

 • Reply Eline 12 september 2016 at 18:47

  Die cocktails van Bloom zijn echt zo lekker!

 • Reply Maaike 12 september 2016 at 19:44

  Dat festival TREK is heel erg lekker; die was begin deze zomer ook in Enschede! En die heerlijke roze drankjes hebben we ook gehad, al waren die wel duur haha. En die truffelburger klinkt goed, die heb ik dan weer niet gehad!

 • Reply Natiza 13 september 2016 at 10:18

  Oooh je foto’s zijn echt zo mooi altijd!! Heerlijk eten ook!

 • Reply Romy / Styled by Romy 13 september 2016 at 17:26

  Leuke foto’s, ik drink zelf graag de Chai tea latte iced bij Coffee Company!

 • Reply evelien 13 september 2016 at 19:51

  Wat een leuke week! Ik vind de tosti bagel ook zo lekker, leuk trouwens dat je bij de bagels & beans werkt, ik kom daar wel eens vaker! 🙂 Zo’n leuk tentje. En oh een foodfestival, lijkt mij heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

 • Leave a Reply