week3-18

Terugblik op de week #3

Goedemiddag! Een wat inactief weekje op Lifeoflonneke maar ik heb het dan ook heerlijk druk gehad. Druk met school maar ook met stiekem nog veel te veel leuke dingen omdat de zon voor een nog uitgesteld vakantiegevoel zorgde. Ik schrijf dit artikel nu ik net mijn maandag er alweer op heb zitten. Ik heb twee colleges gehad. Marketingcommunicatie en overtuigend presenteren. Leerzaam en leuk! Nu tijd voor een terugblik op mijn hectische maar gezellige afgelopen week.

 

week3-1

Maandag

De week begon zoals gebruikelijk lekker vroeg. Om half 8 zat ik alweer in de trein richting Utrecht. Ik startte de dag met mijn vertrouwde 40cent cappuccino en volgende vervolgens een aantal colleges. In de namiddag ging ik naar mijn vader en zijn vriendin in Amsterdam. Gezellig eten, filmpje kijken en even tot rust komen.

week3-5

Dinsdag

Het was ZO ontzettend warm afgelopen week! Dinsdag tikte de temperatuurmeter 34 graden aan. Ik genoot tussen de colleges door nog even van de zonnestralen maar het was vooral wegsmelten in de warme schoollokalen.

week3-4

week3-3

week3-6

Woensdag

Woensdag was een heerlijk dagje! Ik was vrij van school en sliep lekker een beetje uit. Voor mij is uitslapen niet veel later dan 9 uur, maar het voelde als een hele luxe! Vervolgens genoot ik van een lekker yoghurt ontbijt en werkte ik wat aan school. Omdat het zo’n heerlijk weer was gingen we ’s avonds met een grote vriendengroep lekker varen. Wijntje, hapjes en heel veel gezelligheid.

week3-7

week3-10

week3-9

week3-8

Donderdag

Ook donderdag was een super leuke dag! Wat hebben studenten toch een zwaar leven he haha? In de ochtend ging ik naar school en daarna reisde ik door naar Amsterdam. Met mijn lieve vriendinnetje Berrie ging ik lekker lunchen bij de Heerengracht in Amsterdam. Prijzig maar echt de lekkerste ceasar salade ooit!

In de avond kwam Natasha ook van haar stage en we hebben heerlijk gegeten bij Ellis Gourmet Burger. Ik ben niet vegetarisch maar ik wilde toch de vegetarische burger uitproberen. En wauw, was was het heerlijk! Echt een aanrader om eens heen te gaan.

In de avond zijn we nog uit geweest. Vandaar de o zo mooie snapchat foto met een veel te oranje filter 🙂

week3-12

week3-13

Vrijdag

Na een lichtelijk brakke terugreis vanuit Amsterdam had ik een relaxdagje thuis. In de avond deed ik lekker lang over het gereed maken voor het 80jaar diner van mijn Opa. Make-up uitgebreid, haar fixen en een jurkje aan. We hebben heerlijk gegeten met onder andere het visgerecht op de bovenstaande foto.

week3-14

week3-15

week3-16

Zaterdag

Zaterdag heb ik lekker met mijn vriend uitgeslapen en hebben we in de middag nog even een terrasje gepakt. We aten deze lekkere tosti en genoten van het zonnetje. Fijn zo’n middagje samen!

In de avond ging ik eindelijk mijn verjaardagscadeau dat ik van lief vriendinnetje Jitske had gekregen verzilveren. We gingen namelijk naar 538XXL in het ZiggoDome! En wauw, wat was het tof! Een enorme show met onder andere Shawn Mendez (waarbij alle meisjes hysterisch aan het gillen waren), Miss Montreal, Ali-B, Kensington en nog veel meer. Een avond om nooit te vergeten!

week3-11

week3-17

 

Zondag

En na alle pret moet er op zondag natuurlijk weer gewerkt worden. Een koffietje onderweg naar mijn werk en in de pauze een heerlijke salade met gerookte kip. Dat maakt een lange werkdag zo erg nog niet!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

6 Comments

 • Reply Kelly 19 september 2016 at 17:15

  Heerlijke week heb je volgens mij gehad! Die van mij was ook erg geslaagd. 🙂

 • Reply Fleur 19 september 2016 at 18:11

  Wat een lekker zomerse dairy!
  En dan zitten we zo maar weer in de 16 graden.. Hahah.
  Fijne nieuwe week Lonneke!

 • Reply evelien 19 september 2016 at 19:08

  Wat een leuke foto’s en wat een fijne week! Gaaf het 538xxl, en heel leuk met kensington!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Dineke 19 september 2016 at 19:08

  Wat klinkt dit als een heerlijke week! Ik ben echt weer vol aan de bak, haha!

 • Reply Valerie 19 september 2016 at 19:40

  Wat een mooie foto’s maak je altijd! Leuk dat jullie gingen varen 🙂

 • Reply Melike 19 september 2016 at 19:42

  Leuke foto’s!! Klinkt allemaal super goed.

 • Leave a Reply