starbucks

Inspiratie & activiteiten voor deze herfst!

Dat ik zin heb in de herfst hebben jullie vorige week al kunnen lezen. Hoe vandaag iedereen chagrijnig in mijn klas zat te praten over de kou liep ik huppelend (niet letterlijk) in het herfstzonnetje rond. Ik word er zo lekker energiek van, ik geniet van de geuren en kleuren tijdens dit seizoen en ik houd gewoon van alle elementen die bij de herfst komen kijken. Oké op de doorweekt tot aan je onderbroek dagen na… Maar goed, ik zal niet weer een hele pitch over dit seizoen geven. Dat heb ik tevens al veel te vaak gedaan! Op Pinterest ben ik de laatste tijd weer lekker bezig met inspirerende borden samenstellen. Vandaag heb ik voor jullie wat herfst borden met toffe herfstactiviteiten gemaakt. Kijken jullie mee?

Je kan op de afbeelding klikken om naar de gewenste pin te gaan

Autumn DIY

Ik ben dol op lekker creatief bezig zijn. Vaak neem ik er simpelweg de tijd niet voor. Zonde! Want juist dit seizoen is uitermate geschikt om lekker los te gaan. Zo zie je in de het bovenstaande bord de leuke “leaf fair lights” en heel veel toffe ideeën met natuurelementen uit de herfst. Ik ben van plan om binnenkort mijn kamer een grote make-over te geven om alvast in de stemming te komen. Hoppa dat bos in en blaadjes verzamelen!

Autumn food & Drinks

Eten en drinken, ik ben er dol op. In de zomer geniet ik van mijn lekker salades en frisse smoothies maar in de herfst daarentegen… Heerlijke kruiden, herfstige fruitsoorten, pompoen en alles lekker warm en vooral heerlijk geurend. Het is super leuk om gewoon een dagje te nemen voor jezelf en lekker te gaan bakken. Ik wil deze herfst echt een zondag plannen met 24 kitchen de hele dag op de televisie, mijn veel te grote en lelijke onesie aan en dan vervolgens lekker de keuken induiken om dingen te gaan bakken en koken. Van het samengestelde bovenstaande bord staan bij mij de pompoensoep, appeltaart en pumpkin spice latte hoog op mijn to-do lijst!

Autumn photography

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op fotograferen. Mijn iet wat verouderde canon 550D gaat overal mee naar toe. Zo wil ik dit seizoen ook weer lekker aan de slag gaan! Ik vind het persoonlijk heerlijk om lekker het bos in te gaan en gebruik te maken van de prachtige kleuren en de unieke lichtinval dat de herfst met zich meebrengt. Ik ben zelfs van plan om een “officiële” shoot te gaan organiseren. Modellen, een visagist en een stylist. Meteen een goede oefening voor mij op fotografie-vlak. Zo leuk!

Wat staat er op jullie to-do lijstje deze herfst?

Liefs Lonneke

16 Comments

 • Reply Svenja 7 oktober 2016 at 09:08

  Mooi artikel met fijne tips Lonneke! Zelf ben ik ook dol op fotografie en ik kan niet wachten om mooie herfst plaatjes te schieten. Ik was ook al lekker Pinterest aan het afspeuren naar inspiratie, zo fijn <3

 • Reply Simone 7 oktober 2016 at 09:40

  Ah heerlijk, zo’n verzamelin aan inspiratie. Ik houd ook wel van de herfst hoor. Het is inderdaad erg fris ineens, maar ik vind het heerlijk om dan lekker onder een dekentje op de bank weg te kruipen! <3

 • Reply Robin Valentine 7 oktober 2016 at 09:49

  ah wat leuk zo’n verzameling, ook super leuk bij elkaar gezocht! ik houd van de herfst <3

 • Reply evelien 7 oktober 2016 at 10:17

  Wat een leuk artikel, vind het ook altijd zo leuk om te bakken met de herfst, en ja foto’s maken. Heerlijk. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply femketje 7 oktober 2016 at 11:24

  ik ben ook echt nog meer een foodie in het najaar XD

 • Reply Brittany 7 oktober 2016 at 11:34

  Ik zou het leuk vinden om DIY’s te maken maar ben niet zo creatief haha. Doe mij maar de food en fotografie haha!

 • Reply Nicole 7 oktober 2016 at 12:47

  Fotograferen vind ik super om te doen vooral straks met mijn nieuwe camera!

 • Reply Sarah 7 oktober 2016 at 16:40

  Heerlijke tips. Ik sla altijd aan het koken en het bakken van zodra de herfst begint. Haha. Is altijd zo gezellig.

 • Reply Manon 7 oktober 2016 at 17:05

  Fijne tips. Ik wil meer met fotografie doen dus dit is wel een leuke om eens naar te kijken

 • Reply Maaike 7 oktober 2016 at 17:06

  Leuk! Ik ben ook sinds kort weer bezig op Pinterest, maar dan meer met fashion en hoe ik dus bepaalde dingen kan combineren. Maar leuke herfst borden, ik hou ook zo ontzettend veel van de herfst <3

 • Reply Denise 7 oktober 2016 at 18:15

  I love Pinterest! Heel leuk artikel, al ben ik niet zo dol op de herfst als jij haha 😉

 • Reply Style Teen 8 oktober 2016 at 08:41

  Super leuke inspiratie! Zelf vind ik de herfst ook heerlijk, terwijl ik het soms ook best wel koud vind. Het geeft vooral zo een warm, gezellig gevoel en daar hou ik echt van. Ik heb nog niet echt iets vasts op me to-do lijstje voor de herst staan, maar dat komt nog wel 🙂

 • Reply Monique | WritingMonique 8 oktober 2016 at 09:20

  OH wat een gave borden! 🙂 Zoveel inspiratie, en de herfst fotografie: wauw!

 • Reply Rebecca 8 oktober 2016 at 12:13

  Mijn probleem is dat ik vaak wel de tijd wil nemen voor DIY’s, maar dat ik ook weet dat het altijd fout gaat.. Simpelweg elke DIY mislukt haha

 • Reply Eva 8 oktober 2016 at 16:47

  Die DIY’s zien er zo leuk uit! jammer dat ik er vaak geen tijd voor heb… maar op mijn to-do list voor deze herfst staat dat ik elk weekend eventjes de tijd voor mezelf neem en dan lekker wat ga koken, een DIY maak of wat ander creatiefs ga doen ~

 • Reply Evelien 10 oktober 2016 at 23:41

  Neee, de tips zijn echt te leuk! Vooral die PSL bath bomb, alleen zo jammer dat ik er zowat niets voor in huis heb. En ook geen idee waar je ’t koopt, haha! Maar wat een heerlijke inspiratie, oef <3

 • Leave a Reply