misspublicity

#LifestyleLab Misspublicity!

Goedemorgen op deze regenachtige zaterdag! Het ziet er lichtelijk triest uit nu ik vanaf mijn bank naar de intens grijze lucht en vallende dikke regendruppels kijk. Maar toch is het ook wel weer knus met een comfy ontbijtje en een grote cappuccino erbij. Het voelt nu echt of de decembermaand eraan zit te komen. Verstoppen onder een dekentje kan ik me vandaag niet want ik moet helaas keihard aan de studie… Afgelopen donderdag was leuk trouwens! Ik was aanwezig bij de PR-dag van Misspublicity. Ze organiseren nu al een aantal jaar LifestyleLab waarbij merken die aangesloten zijn bij hun bureau onder de aandacht worden gebracht. Nieuwe producten worden getoond en er is genoeg te zien en te proeven (woehoe). Ik schoot wat sfeerfoto’s! Kijken jullie mee?

misspublicity7

Het was dit jaar in het Muziekgebouw aan het IJ. Een prachtige locatie als je het mij vraagt! De grote ramen die zich overal bevinden zorgen voor een prachtige lichtinval en het uitzicht is natuurlijk super tof. Bij binnenkomst zag ik de leuke merken opgesteld staan. Wat een aandacht voor detail was erin gestoken zeg!

img_8269

Bij binnenkomst liep je direct tegen deze vrolijke prullenbakken van Brabantia aan. Hoe leuk is die lichtroze variant?! De prullenbakken zijn in diverse kleuren te verkrijgen en daarnaast steun je bij aankoop ook The Ocean Cleanup met de strijd tegen afval in oceanen.

misspublicity4

Deze wijnkoelers van KYWIE trokken direct mijn aandacht. Het design is ontzettend tof en sowieso dus al leuk om te hebben. Het unieke van deze koelers is dat het van schapenvacht gemaakt is. De dame van het merk liet me de fles die er al flink wat uren stond voelen. En hij was oprecht nog helemaal koud!

misspublicity5

img_0565

De blokker is zich de laatste tijd flink aan het vernieuwen. Ze proberen wat meer mee te gaan met de tijd en dat lukt ze zeker. Ze hebben wat leuk nieuw beddengoed en andere lifestyle-gerelateerde dingen laten zien. En met Lieve Anniek moest ik natuurlijk even op de foto haha!

misspublicity6

Er vallen onder Misspublicity ook heel veel interessante drankmerken. Zo ook het vrolijke merk Xquisitio. Het merk onderscheidt zichzelf van concurrenten door het neerzetten van een volledig “pure drank”. Hierbij bedoel ik geen geur, kleur en smaakstoffen en alleen de beste kwaliteit producten. De limoncello is heerlijk verfijnd van smaak en de Arancello heeft door het verwerken van bloedsinaasappel net een fijn zuurtje. Erg lekker!

misspublicity2

Jüstnüts had ik al wel eens zien liggen bij de AH to-go. Maar eigenlijk nog nooit geprobeerd! Het zijn repen bedoelt als tussendoortje die helemaal gemaakt zijn van biologische producten, glutenvrij, rijk aan vezels en ga zo maar door. Ik heb er een aantal meegekregen om te proeven. Ik ben benieuwd!

misspublicity3

Oeh, ik ben zo fan geworden van dit drankje! Dit is de Berentzen Apfelkorn in de wintereditie. Je warmt het drankje op voor het ultieme wintergevoel. Het heeft een onwijs sterke kaneel-en amandelsmaak en alle herfstgeuren komen je bij het drinken direct tegemoet. Echt een drankje om lekker van te genieten op een regenachtige dag (VANDAAG).

misspublicity8

Ook deze Hot and Spicy plumonade met bijpassende citroenhapjes waren erg lekker.

En zo waren er nog veel meer leuke merken deze dag! Ik kan ze moeilijk allemaal laten zien maar dit is in ieder geval een goede impressie van een aantal leuke producten.

Het was een gezellige middag met heel veel lieve mensen! Bedankt.

Liefs Lonneke

11 Comments

 • Reply Marijn 15 oktober 2016 at 11:55

  Wat fijn! Ik zag het al op instagram voorbij komen geloof ik, het zag/ziet er zo leuk uit. En inderdaad prachtige locatie!

 • Reply Denise 15 oktober 2016 at 12:08

  Ziet er uit als een super tof event. Ik ben stiekem een beetje verliefd op de kleur van de prullenbak. Die wil ik! <3

 • Reply Gina 15 oktober 2016 at 12:28

  Ziet er leuk en gezellig uit! 😀 x

 • Reply Neeltje | Thoughts in Style 15 oktober 2016 at 14:12

  Echt heel leuk!

 • Reply Maris 15 oktober 2016 at 16:23

  Ziet er uit als een heel leuk event! De locatie is inderdaad prachtig. En de Brabantia prullenbakken zien erg tof uit, die roze wil ik ook wel!
  liefs

 • Reply Anniek 15 oktober 2016 at 19:56

  Wat een leuk verslagje Lonneke, toffe foto’s heb je gemaakt! En het was mega gezellig om je nu eindelijk eens een keer te ontmoeten 🙂 Liefs!

 • Reply Evelien 15 oktober 2016 at 21:22

  Dat ziet er leuk uit zeg! En wat een hoop mooie merken hebben zij onder zich. Dat drankje is wel heel welkom nu, haha ♥

 • Reply Lilia | Lily Like 16 oktober 2016 at 10:02

  Ziet eruit als een leuk event 🙂

 • Reply Kelly 16 oktober 2016 at 12:10

  Leuk verslag! Zelf had ik geen tijd om te gaan helaas.

 • Reply laura 17 oktober 2016 at 16:56

  Wat een leuk en gezellig eventje! Leuk die foto met Anniek. X

 • Reply Terugblik op de week #5 - Life of Lonneke 18 oktober 2016 at 08:01

  […] deze dag namelijk het persevenement van Misspublicity. Jullie hebben hier al uitgebreid in het artikel van vrijdag over kunnen lezen. Ik lunchte daarna nog even met een lekker broodje Carpaccio van de […]

 • Leave a Reply