week4-1

Terugblik op de week #4

Goedemorgen deze maandagochtend! Tijd voor een nieuwe week met nieuwe kansen en mogelijkheden. Afgelopen week zat bomvol. School, werk maar ook heel veel leuke dingen. Zo ben ik een heerlijk luxe weekend weggeweest samen met mijn vriend voor zijn verjaardag. Een kamer met jacuzzi. HALLO?! Het was werkelijk heerlijk! Kijken jullie mee naar mijn overvolle overzicht?

week4-8

Maandag

De week start met een rustig begin. Een verse jus, mooie nieuwe bloemen en lekker uitgeslapen. Fijn! In de middag ging ik naar school waar ik een college volgde en daarna vervolgde ik mijn weg richting Dennis zijn huis. Hij was namelijk die avond/nacht jarig!

bewust

week4-9

Dinsdag

Ik begon de dag met een kopje koffie en wat schoolwerk. Moet ook gebeuren natuurlijk! In de namiddag volgde ik een Engels college en daarna ging ik snel richting Dennis voor zijn jaarlijkse verjaardagsmaaltijd… PIZZA! Heerlijk zo af en toe.

 

week4-15

week4-11

Woensdag

Woensdag was ik een lekker dagje vrij. Ik had deze dag alweer 7 maanden met Dennis. Hij kwam met een super lief cadeautje aan. Matchende happy socks items. Zo leuk! Daarnaast hielp ik mijn moeder wat in huis en werkte ik aan mijn blog.

In de avond heb ik nog lekker een uurtje gesport met Dennis. De positieve energie die ik eruit haal is echt enorm fijn. Ik hoop de komende tijd wat vooruitgang te zien. Vooral in mijn conditie want die is werkelijk bagger haha!

week4-12

week4-13

Donderdag

Donderdagochtend ging ik naar school waar ik een marketing college volgde. Daarna ging ik door met twee vriendinnetjes naar Barista Cafe. We aten een lekker broodje tonijn salade, dronken koffie en werkte allemaal nog aan wat schoolwerk. Heerlijk altijd om in zo’n omgeving te werken. Ik ben dan vaak zoveel meer productief!

week2-4

week4-14

Vrijdag

Vrijdag heb ik eerst een standaard dagje bij Bagels&Beans gewerkt. Lekker gelucht met een bagel “rookkippetje” en om half 7 snel de trein weer richting huis genomen. Ik had namelijk in de avond met wat vriendinnetjes bij de wijnbar afgesproken. We hebben de hele avond lekker gekletst, wijntjes gedronken en hapjes gegeten. Een hele fijn avond!

week4-16

week4-2

week4-17 
week4-18

Zaterdag

Oh wat had ik zin in deze dag! Voor Dennis zijn verjaardag had ik geregeld dat we een nachtje weg samen zouden gaan. Ik had een luxe hotel in Eindhoven geboekt om echt even samen te ontspannen. Het hotel heet Inntel Hotels Art Eindhoven. En wauw, wat was het prachtig! Alles is op kunst gebaseerd en we hadden een hele grote kamer met een enorme Jacuzzi.

We konden lekker met de auto gaan, meteen goed voor mijn rij-ervaring! We hebben wat door de stad gelopen maar daarnaast vooral erg genoten van de kamer. We hebben lekker geluncht bij Streetfood en in de avond hebben we onwijs lekker gegeten bij Plein 4. Echt een aanrader! Dit was de lekkerste carpaccio ooit en geloof me, ik heb er veel gegeten in mijn leven haha! ’s Avonds hebben we nog gedanst in een leuke tent en daarna voldaan richting de kamer gelopen. Het hotel ligt ook echt op 2 minuten van de stad vandaan!

week4-19 dennis

week4-4

week4-5

week4-20

Zondag

Na een heerlijke nachtrust hebben we ’s ochtends ontbeten. Ook alweer zo luxe! Daarna zijn we nog even lekker de stad in geweest. Ik schoot wat mooie foto’s van Dennis, we dronken koffie bij het leuk koffietentje “lucifer” en bekeken nog wat winkels. In de namiddag reden we weer met een fijn muziekje richting huis en hebben de de avond afgesloten met een aflevering expeditie Robinson. Echt een geweldig weekend. Er even tussenuit doet de mens soms goed.

En nu staat er weer een nieuwe week met heel veel leuke dingen op me te wachten! Ik heb er zin in.

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs lonneke

 

14 Comments

 • Reply Elbrich 3 oktober 2016 at 11:45

  Fijne foto’s heb je gemaakt!

 • Reply Lobke 3 oktober 2016 at 12:11

  Ik krijg van dit weekoverzicht echt héél veel zin om te gaan eten! Het ziet er enorm gezellig uit en ook in Nederland kan zo’n dag / daagjes uit natuurlijk heel leuk zijn : ) Als je trouwens vaker gaat sporten met Dennis moeten jullie squashen ook eens proberen, erg leuk om te doen!

 • Reply Denise 3 oktober 2016 at 12:56

  Aaah wat een leuke week en dan vooral het weekend. Nu wil ik die carpaccio ook wel eens proberen. Ik ben daar ook echt dol op. En wat een leuke foto van jullie samen trouwens <3

 • Reply Rachel 3 oktober 2016 at 13:36

  wat leuk dat jullie samen zijn weggeweest, ik ga het eventjes opzoeken want het ziet er wel heel erg leuk uit. Carpaccio.. ik ben er ook helemaal verslaafd aan sinds 1,5 jaar.. hij ziet er goed uit!
  Deze dressing (mayo of pesto truffel) is echt het lekkerst!

 • Reply Charlotte 3 oktober 2016 at 15:25

  Wat een leuke terug blikken! En wat heb je een leuke vriend! Fijn dat je zo’n leuk weekend hebt gehad 🙂

 • Reply Denise 3 oktober 2016 at 15:31

  Wat heerlijk die overnachting, lekker genieten zeg!

 • Reply Marijn 3 oktober 2016 at 15:32

  Volgens mij heb je een heerlijke week achter de rug. Laten we hopen dat de komende week net zo fijn is!

 • Reply Elisa 3 oktober 2016 at 17:47

  Ahhh wat een lekkere dingen heb je gegeten!

 • Reply evelien 3 oktober 2016 at 17:49

  Wat een super leuke week! En wat een leuk cadeau een heerlijk nachtje weg, zo tof dat je een jacuzzi in je kamer had. Lijkt mij heel fijn!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Maaike 3 oktober 2016 at 17:57

  Wat leuk dat jullie een nachtje samen in een hotel hebben gespendeerd! Dat heb ik ook een keer gedaan met mijn vriendje, gewoon random een keer in de vakantie. Zo leuk om dat samen te doen 🙂

 • Reply Kim 3 oktober 2016 at 20:37

  Ik krijg wel trek van jouw foto’s hoor!

 • Reply Dineke 3 oktober 2016 at 20:49

  Wat ziet dat eten er allemaal súper lekker uit, ik sneak even naar beneden nu, haha!

 • Reply Monique | WritingMonique 4 oktober 2016 at 11:13

  Wat een leuke foto’s! Die sokken maken me zo vrolijk! 🙂

 • Reply José 4 oktober 2016 at 21:48

  Leuke week met lekker veel eten, en wat ziet dat hotel er relaxed uit! 🙂

 • Leave a Reply