weekvoorkant

Terugblik op de week #5

Morning! Zondagavond heb ik genoten van (iets te veel) wijntjes en heel veel gezelligheid. Vandaar dat mijn weekoverzicht vandaag online komt. Maar goed, terugkijkend op deze week heb ik een fijn positief gevoel. Het was een combinatie van productief zijn en daarnaast voldoende ontspanning zoeken. Die balans geeft me altijd heel veel rust! Ook woonde ik een weekje met Dennis samen aangezien zijn ouders op vakantie waren. Enorm leuk maar ook een week waarin ik alleen maar meer respect voor mijn moeder heb gecreëerd. Ik bedoel, waarom is een was draaien zo’n enorme opgave? en waarom lijkt stof na een dag alweer teruggekeerd te zijn?!  Grrrr…. Maar alles tezamen een heerlijk herfstige week! Kijken jullie mee?

weekje1 weekje2

week4-11

Maandag

De week begon met een dagje enquêteren voor een schoolopdracht. Niet mijn meest favoriete bezigheid maar wel iets wat gedaan moest worden. Gelukkig was daar de redding. Koffie, warme chocomel en een broodje carpaccio. Best uit te houden zo’n dagje. ’s Avonds ben ik nog met Dennis gaan sporten. We proberen er wat regelmaat in te krijgen maar dat is nog best lastig. Blijven proberen!

weekje3 weekje4

weeke14

Dinsdag

De dag begon met een lekkere lunch met mijn vader. Hij was op vakantie geweest dus we hadden eindelijk weer even tijd om bij te kletsen. In de middag ging ik voor een Engels examen naar school. Ik had nog wat tijd over waar ik deze welbekende Hema Soft matt lipbalm kocht. En wat is ‘ie fijn! Ik ben echt heel erg verrast. Het is ook een prachtige tint voor dit seizoen. Ik moest trouwens heel hard lachen om deze heerlijke serieuze “ik ben aan het tanken en ik verveel me” foto die ik stiekem van Dennis maakte.

weekje5

herfst

Woensdag

 

Woensdagochtend begon met een relaxte koffie-date met mijn moeder. Bij Barista cafe krijg je echt de beste koffie en andere lekkernijen. Deze kaneelscone is dan ook echt to-die-for. Zonder grapjes. Probeer het! Als ik dit recept zou weten zou ik echt voorraden maken voor dagen dat je je gewoon even niet fijn voelt. Want dit vrolijkt je gegarandeerd op. De rest van de dag ging ik naar school en had ik samen met Dennis een relax-avondje. Wat was het trouwens bizar koud!

ontbijtjes8

weekje7

weekje6  weekje8

Donderdag

Vol adrenaline stond ik deze ochtend na een fijne nacht op. Ik bezocht deze dag namelijk het persevenement van Misspublicity. Jullie hebben hier al uitgebreid in het artikel van vrijdag over kunnen lezen. Ik lunchte daarna nog even met een lekker broodje Carpaccio van de Julia’s en ging met een voldaan gevoel richting huis. Ik kan zo genieten van heerlijke actieve dagen in Amsterdam. ’s Avonds ruimde we het huis op voor de terugkomst van de ouders van Dennis. Ja, we moeten hier en daar misschien nog wat netter worden.. Oh well, alles op zijn tijd.

weekje10 weekje9

Vrijdag

Vrijdag was een standaard maar gezellig werkdag bij Bagels&Beans. Ik had een korte shift en genoot van een heerlijke lunch in de middag. Het allerlekkerste vind ik om vroeg te beginnen op werk. Ik loop dan van het station naar de zaak toe en de stad is dan nog zo lekker stil. Je ziet alles rustig ontwaken en ruikt de geur van verse broodjes en gemalen koffiebonen. Zo ontzettend ontspannend gevoel. ’s Avonds had ik een verjaardag maar ben ik ook redelijk vroeg weer naar huis gegaan. Zaterdag moest namelijk echt even een productieve schooldag worden.

weekje11

Zaterdag

Om de dag goed te beginnen maakte ik een lekker ontbijt voor mijzelf. Een broodje met een gebakken ei (en een lading ketchup na de foto) en rookvlees met augurk. Goede combinatie! Na het kijken van wat youtube video’s en het drinken van heel veel koffie begon ik aan school. Zo geen zin, maar zo nodig.

weekje12

weekje13

Zondag

Na een fijne werkdag van half 10 tot half 4 rende (letterlijk) ik richting het station om de trein te halen. Er stond namelijk een feest op de planning! Mijn vriend werkt bij een wijnbar en buiten collega’s zijn het ook allemaal super goede vrienden van ons. Vanwege het 5-jarige bestaan was er een enorm personeelsfeest georganiseerd. Heel veel wijn, lekker eten, dansjes en gezelligheid. Een onwijs leuke avond!

Komende week wordt wat minder spannend. Heel veel leren want de tentamenweek komt eraan. Niets aan te doen, moet gewoon gebeuren!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

 

 

6 Comments

 • Reply Nicole 18 oktober 2016 at 09:28

  Ziet eruit als een leuke week, je hebt heerlijke broodjes gegeten haha!

 • Reply laura 18 oktober 2016 at 11:07

  Ik kan echt zo genieten van een bagel bij de B&B. Zo leuk dat je daar werkt!

 • Reply Manon 18 oktober 2016 at 15:59

  Wat zie ik veel lekkere dingen voorbij komen!

 • Reply Marjoleine 18 oktober 2016 at 20:41

  Wat een toffe week, leuk om je foto’s te zien 🙂

 • Reply Elisa 18 oktober 2016 at 21:39

  Omg die kaneelscone moet ik proeven 😮 so yummy! Veel succes met je tentamens de komende week!

 • Reply Lois 19 oktober 2016 at 10:35

  Mijn week was niet heel boeiend. Ik zit de hele week op stage, maar wel een heerlijk weekend gehad. Zo ben ik naar Bridget Jones’ Baby geweest! Echt een leuke film 🙂

 • Leave a Reply