img_3609kopie

Eindelijk weer kunnen ademen

Sommige momenten lijkt alles in je leven soepel te verlopen, en op andere momenten is dit juist compleet andersom. Nou. Dat laatste heb ik afgelopen week/weken wel even ervaren. Dramatisch is het niet hoor. Geen zorgen. Maar soms is het heerlijk om even je frustratie te uiten over bepaalde dingen die je meemaakt. En dit ook lekker te overdrijven gewoon omdat het kan. Want hé, ik heb niet voor niks een persoonlijke blog haha. Maar goed. Iets met ziek zijn, tentamenweek en de slechtste timing ooit dus. Lees je mee?

De (ex)studenten van jullie herkennen het wel. De altijd terugkerende tentamenstress. Week 1 tot en met 6 in je studie lijken de meeste relaxte weken van je leven. Feestjes, drankjes en gezellig dagen met je vriendinnen weg. Hé, dat studentenleven is zo erg nog niet. Je huppelt vrolijk door het leven en hebt geen zorgen. Vervolgens besef je in week 6 dat je over 3 weken tentamenweek hebt. “SLIK”. Ja, ook bij mij was dat dit blok weer het geval. Gelukkig presteer ik goed onder druk en ben ik als een malle gaan werken. Het leek de goede kant op te gaan. Mijn eerste presentaties gingen goed. Fijn, dat ook weer gehad! Maar de zondag voordat mijn officiële tentamenweek ging beginnen kreeg ik opeens een enorme koortsaanval. ik bedoel. “is er dan echt zoiets als karma?!”. Ik weet dat ik te laat begonnen ben maar ik vind het niet zo lief van mijn lichaam dat je me dan spontaan ziek maakt.

Ik hoopte dat het een tijdelijke uitspatting was. Maar je raad het al.. niet dus. Ik kreeg een flinke voorhoofdsholteontsteking en miste dus zo goed als al mijn tentamens omdat ik als een hoopje ellende in mijn bed lag. Hoe graag ik normaal ook de tijd heb om een dag in bed series te kijken, zo erg haat ik het als ik ziek ben.

Processed with VSCO with f2 preset

Oké. Laten we alsjeblieft allemaal heel hard voor mij duimen dat ik ze wel in de herkansing allemaal ga halen. Anders word ik een beetje verdrietig. Maar we houden hoop! Dat is belangrijk. Altijd positief blijven. Ook als het even tegen zit.

Mijn blog lag even op een laag pitje. Zowel door de tentamenweekstress als door het ziek zijn. Jammer, maar niets aan te doen! Gelukkig is dit maar tijdelijk en ga ik weer lekker “content knallen” nu ik beter ben. Want ja, week 1 tot en met 6 van blok B komt er nu aan en natuurlijk heb ik mij voorgenomen om deze keer op tijd te beginnen. Dit heb ik natuurlijk nog nooit eerder gedaan.. KUCH.

Maar hé, gelukkig begin ik langzaam weer op te knappen en loop ik na 5 dagen weer een beetje rond. Nog twee dagen aansterken en dan ben ik hopelijk weer de oude Lonneke! Er komen veel leuke persdagen, samenwerkingen, artikelen en nieuwe ideeën aan. Dus blijf me lekker volgen Vooral op social media ben ik lekker actief. Op instagram kan je me altijd vragen stellen of gewoon lekker mijn drukke chaotische leventje volgen. I’m back!

Hoe verlopen jullie eerste herfstweken?

Liefs Lonneke

 

 

 

 

 

 

9 Comments

 • Reply evelien 4 november 2016 at 09:25

  Ah jeetje ik zag het inderdaad al op instagram, zo vervelend dat je dan precies ziek raakt! 🙁
  Hopelijk gaat het nu al iets beter?
  Ik heb deze week mijn éérste tentamenweek gehad, en moet zeggen dat ik ook gestrest was en heel nerveus, zo spannend allemaal.
  Je gaat de herkansing gewoon knallen, you can do this!
  Liefs,
  Evelien

  • Reply Lonneke 4 november 2016 at 10:28

   Dankjewel voor je reactie meid!
   Gelukkig voel ik mij inmiddels iets beter. Volgende week wee de oude! 🙂
   Hopelijk krijg je goede resultaten terug!
   Liefs Lonneke

 • Reply Merel Teunis 4 november 2016 at 09:48

  Wat een pech allemaal. Tuurlijk duim ik heel hard met je mee! Na regen komt altijd weer zonneschijn, dus het komt vast allemaal goed 😉 Succes chick!!

  Liefs, Merel

 • Reply Aurelie 4 november 2016 at 10:22

  Hopelijk voel je je snel helemaal beter! En ik duim natuurlijk mee dat je je herkansingen haalt. Succes meid!

 • Reply nicole 4 november 2016 at 12:06

  Ik duim met je mee meid! Wat een pech nu het komt allemaal vast en zeker weer helemaal goed!

 • Reply Rachel 4 november 2016 at 13:07

  Gelukkig ben je alweer aan het opknappen en hou iid gewoon hoop! veel succes en hopelijk komt alles goed

 • Reply Manon 4 november 2016 at 17:35

  Wat een pech allemaal zeg, maaaaar uiteraard duim ik voor je

 • Reply marjolein 4 november 2016 at 21:45

  O bah, van een voorhoofdsholte-ontsteking voel je je zo ziek! Fijn dat het iets beter gaat!

 • Reply Denise 5 november 2016 at 15:29

  Oh no, wat balen! Beterschap meisje <3

 • Leave a Reply