agenda

De perfecte agenda voor 2017!

Ik ben echt een persoon van de planning en lijstjes. Ik schrijf alles tot in detail op en kan intens genieten om het vervolgens met mijn roze marker af te strepen. Maar echt, dat is toch intens genot? Ik moet stiekem toegen dat ik soms dingen op mijn to-do lijstje schrijf die ik al gedaan heb. Puur om het afstrepen haha! Ik gebruikte nu mijn online agenda en daarnaast nog een desk planner. Maar ik miste toch een agenda waar ik echt alles overzichtelijk in kwijt kon. Daarnaast hecht ik ook waarde aan een mooi en zakelijk design. Toch fijn dat je agenda professioneel eruit ziet wanneer je een afspraak hebt. Met de vraag of ik de vrolijk business agenda van Vrolijk Fabriek wilde ontvangen hoefde ik niet lang te twijfelen. En wat is ‘ie mooi!

De Vrolijk business agenda behoort tot de producten van Vrolijk Fabriek. Dit is de webshop van een veelzijdig, creatief grafisch ontwerpbureau (Studio Vrolijk) met daadwerkelijk prachtige designs. Ze hebben bijvoorbeeld een grote collectie kaarten, maar daarnaast dus ook toffe agenda’s. Je wordt enorm hebberig van het kijken op hun webshop.

agenda2

De Vrolijk business agenda is een jaaruitvoering voor 2017 met een mooi luxe design. De agenda is door de minimalistisch uitstraling perfect te gebruiken als zakelijke agenda. Het formaat is fijn mee te nemen en is door het bindelastiek en het leeslintje gemakkelijk in gebruik.  De kleuren groen en zalmroze matchen perfect bij elkaar en stralen rust uit.

agenda3

Er staan leuke quotes in verwerkt met betrekking op: groei, spiritualiteit, mindfulness etc. Deze quotes zijn leuk om tussendoor even te lezen en op deze manier geïnspireerd te worden. Bovenaan elke week staat ook nog in het klein leuke quote geschreven.

agenda6

Elke twee pagina’s is een volledige week. Hierin kan je afspraken puntsgewijs duidelijk in beeld brengen. Daarnaast heb je per week ruimte om diverse notities te maken, je focus van de week te verwoorden en je dankbaarheid op te schrijven. Ik vind de hoeveelheid ruimte die je hebt voor elke notitie erg prettig.

agenda5

Ja, ik ben fan! Ik ga in 2017 zeker weten deze agenda gebruiken. Het straalt professionaliteit uit, het design is gewoon prachtig, de quotes werken motiverend en je hebt genoeg schrijfruimte om daadwerkelijk alles in kwijt te kunnen. De ideale agenda voor 2017 als je het mij vraagt!

De Vrolijk business agenda is verkrijgbaar via Vrolijk fabriek en Bol.com  voor slechts €16,95

Op welke manier houden jullie graag je afspraken bij?

Liefs Lonneke

SPON.

10 Comments

 • Reply Denise 9 november 2016 at 10:04

  Super leuk is ‘ie!

 • Reply dionne 9 november 2016 at 14:23

  Hij ziet er prachtig uit! Zelf gebruik ik mijn telefoon als agenda

 • Reply Maaike 9 november 2016 at 15:41

  Wow, deze lijk me ook super fijn! En een lekker simpel design; daar hou ik van. Ook leuk zijn die quotes tussendoor inderdaad, deze gaat echt wel op mijn wishlist 🙂

 • Reply Manon 9 november 2016 at 17:05

  Hele mooie agenda. Ik heb er een van Paperblanks

 • Reply Eva 9 november 2016 at 17:44

  Wat een leuke agenda! Op een andere blog las ik toevallig over een Hema agenda met dezelfde indeling, die me heel handig leek, maar deze is natuurlijk veel leuker 🙂 Ik ga er nog even over nadenken welke ik koop. Wel handig dat dit soort artikelen daarbij helpen in ieder geval 😉

 • Reply Dineke 9 november 2016 at 17:52

  Wauw, wat een leuk printje! Heel mooi!

 • Reply Sara | MevrouwMiauw 9 november 2016 at 18:02

  Ik vind deze agenda zo pretteh! <3 Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte agenda maar deze lijkt me nagenoeg perfect.

 • Reply Elisa 9 november 2016 at 18:47

  Supermooie agenda en hij ziet er ook heel fijn in gebruik uit! “Jammer” genoeg heb ik de Flow agenda al gekocht, die had ik dit jaar ook al en vind ik heel aangenaam in gebruik 🙂

 • Reply Sarah 9 november 2016 at 19:05

  Oh, heel mooi! Altijd extra leuk als er quotes instaan vind ik 🙂 Ik gebruik tegenwoordig wel geen agenda meer. Ik hou afspraken bij op mijn gsm en heb een gewone kalender ophangen in mijn kamer waar ik ook af en toe iets opschrijf dat ik zeker niet mag vergeten.

 • Reply Justine 13 november 2016 at 17:46

  Mooie agenda! Vroeger, als in middelbare school, gebruikte ik mijn agenda elke dag. Maar tegenwoordig doe ik het met de agenda op mijn telefoon en een hoop to do lists.

 • Leave a Reply