week7-17

Terugblik op de week #7

Goedemorgen vanuit de Heihaas! Heihaas? Ja! Zo’n leuk vakantiepark midden op de veluwe. Ik heb hier heerlijk een weekendje met mijn opa en oma vertoeft. Tussen de eekhoorntjes, bergen met bladeren en het knetterende openhaardvuur vermaak ik mij prima. Ook genoot ik van de week van een leuke winkel opening in Utrecht en had ik wat etentjes. Niet zo’n slechte eerste schoolweek van het nieuwe blok moet ik zeggen haha!

week7-1 week7-2

Maandag

De week begon met mijn allereerste lesje ‘netwerk en nieuwe media’. Begin van de middag was ik alweer klaar in Utrecht en ging ik snel met de trein weer naar huis. Ik dronk koffie, regelde wat schooldingen en ging ’s avonds met wat vrienden gezellig uiteten. Het werd pittige kip!

week7-3 week7-20

Dinsdag

Tegenwoordig werk ik op de dinsdag. Even wennen maar eigenlijk wel een leuke dag zo midden in de week. Ik geniet van het werken bij Bagels&Beans en ja, ook van de heerlijke lunch in de pauze. Deze keer maakte ik een een salade rookkip. Smullen!

week7-4

week7-7

week7-5

week7-6

Woensdag

Woensdag was een drukke dag! Ik ging naar Maarssen om de opdrachtgever voor een schoolopdracht te bezoeken. Stad en land in de wind afgelopen, maar leuk was het wel! Vervolgens liep ik een beetje door de stad, bezocht ik de veel te aantrekkelijke Lush winkel en bekeek ik de gezellige kerstverlichting. Een uurtje of 5 ging ik naar de opening van de Mymuesli store. De allereerste Mymuesli winkel in Nederland! Er komt nog een uitgebreid artikel over online. Na al dat proeven en gezellige praatjes ben ik in ieder geval enthousiast.

week7-9

Processed with VSCO with c1 preset

Donderdag

Donderdag ben ik de komende 10 weken lekker vrij. Echt een luxe! Ik vind het zo fijn om net even wat meer tijd te hebben om een lunch te bereiden en simpelweg een beetje te rommelen. Die kleine dingen in je kamer opruimen waar je normaal geen tijd voor hebt of gewoon even mijn mailbox bijwerken. Ideaal dat ik daar nu een dag voor heb!

’s Avonds ging ik naar mijn lieve vriendinnetje Jitske haar ‘showcase’ kijken. Ze zit op de popacademie en ze heeft als tentamen na elk schoolblok een optreden met een aantal eigen geschreven nummers. Wat was ze goed en wat was ik trots!

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
week7-19

Vrijdag

Als klein meisje ging ik elk jaar in de herfstvakantie met mijn moeder, opa en oma en later ook stiefvader, naar een vakantiepark op de Veluwe. Het was zo’n fijne traditie. Een weekje genieten van niets doen, lekker eten, de fijne boslucht en mijn lieve familie. Nu ik ouder word, en überhaupt geen herfstvakantie meer heb, besloten we dit jaar een weekendje te gaan. In de ochtend ben ik nog naar school gegaan en heb ik met een aantal klasgenoten de héérlijke sint special van de yoghurt barn gegeten. Vervolgens ben ik op de trein naar Putten gestapt. Ik genoot van de heerlijke bossen, trok mijn pyjamabroek aan en at een heerlijke kip in de avond.

week7-13

Processed with VSCO with f2 preset

week7-18 week7-16

Zaterdag

Zaterdag sprong ik na werkelijk een heerlijke nachtrust mijn bed om half 9 uit. Hup, op naar het zwembad! Ik ben dol op zwemmen maar wanneer doe je dat nou? Dit was het ideale moment. Na een uurtje in het bad verkeerd te hebben, ging ik naar de bakker om lekkere broodjes te halen. Het feest van het weekend natuurlijk! Vervolgens gingen we naar het plaatsje Putten om even traditiegetrouw rond te lopen en koffie te drinken. Met een berenburg! Een ouderwets Veluws kruidenbittertje.

In de namiddag maakte ik met mijn moeder een fijne boswandeling. Het kind kwam in mij naar boven bij het zien van een kabelbaan. Ik bedoel, dat is toch ook enorm leuk?  In de avond gingen we lekker eten in het parkrestaurant. Carpaccio vooraf natuurlijk. What else.

Processed with VSCO with f2 preset

Zondag

De laatste dag alweer. Het waaide hard, maar de natuur was prachtig! Ik sliep lekker uit, genoot van een ontbijtje en mama knipte mijn haar. Ideaal zo’n moeder die kapper is geweest haha! Het resultaat laat ik snel zijn natuurlijk. Voor de rest hebben we een spelletje ‘poolen’ gespeeld en was het gewoon een heel relaxt dagje.

Nu ik dit schrijf is het zondagavond. Ik zit voor het haardvuur, heb een lekker kopje groene thee en heb mijn buik vol van een heerlijke pasta bolognese. Ja, dit weekend was fijn. Maar het is nog fijner om straks weer lekker bij Dennis te zijn en op mijn eigen plekje thuis. Tijd voor een nieuwe productieve week!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

10 Comments

 • Reply Denise 21 november 2016 at 09:32

  Zo gezellig zo’n weekendje weg, leuke foto’s weer!

 • Reply femketje 21 november 2016 at 11:55

  dat eten ziet er allemaal delish uit ;D

 • Reply Britt 21 november 2016 at 16:01

  Jouw foto’s hebben altijd zo’n mooie sfeer, ik word er altijd helemaal blij en rustig van! Gezellig weekendje lijkt mij!

  • Reply Lonneke 21 november 2016 at 16:25

   Ah dat is een heel lief compliment! Dankjewel!

 • Reply Chantalle 21 november 2016 at 16:28

  Wauw al dat eten! Het ziet er echt heerlijk uit. Wat een fijne week heb je gehad.

 • Reply Maaike 21 november 2016 at 17:10

  Oh wat heerlijk zo’n weekendje weg en dat je zoveel gerelaxt hebt! Bij Bagels en Beans werken lijkt me trouwens ook erg leuk, omdat je dan telkens je eigen lunch kunt maken haha. Ik heb vier jaar lang bij Bakker Bart gewerkt, en daar maakte ik ook altijd mijn eigen broodjes in de pauze. Dat mis ik nu wel! ;p

 • Reply Manon 21 november 2016 at 17:52

  Wat zie ik veel lekker eten voorbij komen! Trouwens altijd lekker een weekendje weg dan kan je altijd heerlijk genieten en relaxen.

 • Reply Rachel 22 november 2016 at 16:52

  wat een aparte carpaccio ik heb die zaterdag weer op.. heerlijk met truffel mayo haha! leuke foto’s weer en wat gezellig en leuk dat je daar werkt! <3

 • Reply Sabine 22 november 2016 at 18:56

  Hey wat leuk, ik was ook bij Mymuesli, maar heb je niet gezien! Maar ik was er dan ook wat later pas 🙂 Heb je ook al je zelf samengestelde muesli online besteld?

 • Reply Sam van Schie 22 november 2016 at 21:38

  Een heel leuk en fijn artikel met mooie foto’s! Leuk om te lezen Lonn!

 • Leave a Reply