week6-19

Terugblik op de week #6

Goedemorgen! Afgelopen week was echt intens genieten. Al mijn tentamens en projecten zaten erop en daardoor had ik een paar dagen lekker vrij. Ondanks dat ik door het ziek zijn een aantal dingen gemist heb, is het toch weer een hele opluchting. Op naar blok 2. Een fris begin en nieuwe kansen! Afgelopen week heb ik vooral heerlijk veel geld uitgegeven. Etentje hier, drankje daar en weg was het geld. Maar optimaal genoten van mijn vrije dagen heb ik wel!

Processed with VSCO with f2 preset
week6-2

Maandag

De week begon met mijn allerlaatste deadline en pitch voor deze periode. Gelukkig hebben we deze goed afgerond en dus het was tijd voor… hapjes en drankjes! Bij Stan&Co in Utrecht heb ik met twee klasgenootjes lekker gevierd dat we helemaal klaar zijn voor deze periode. Zo’n leuke plek!

week6-3

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Dinsdag

Dinsdagochtend sliep ik lekker een beetje uit. Wat een luxe was dat! Vervolgens startte ik rustig op met een Allerhande en koffie. Heerlijk begin van de dag. Daarna maakt ik mij klaar want ik had een spannende afspraak waar jullie later nog meer over horen! Vervolgens beloonde ik mijzelf met een lekkere cappuccino en ontving ik een kettinkje van Beach triangle. Heerlijk van die productieve dagen vol met positieve energie!

Processed with VSCO with f2 preset

week6-9

week6-10

week6-11

Processed with VSCO with f2 preset

Woensdag

Een heerlijk druk, chaotisch maar leuk dagje was dit. Het begon met mijn reis richting Amsterdam. Ik had namelijk een aantal persdagen op de planning! Een paar dingen zaten helaas nogal tegen. Iets met: mijn paraplu vergeten in de tram terwijl het de hele dag noodweer was, mijn mobiel die uitviel terwijl ik het bureau moest vinden en zo kan het lijstje nog even voorzetten. Oh well, af en toe heb je gewoon zo’n dagje dat alles mis gaat haha! Maar ik heb leuke merken gezien, lekkere hapjes gegeten en genoten van het mooie Amsterdam.

In de avond gingen Dennis en ik bij een vriendenstel van ons eten. We hebben heerlijk gegeten met onder andere zelfgemaakte pompoensoep en scroppino. Echt een leuke avond!

week6-13 week6-14

Donderdag

Omdat ik ziek was geweest een hele week, had Dennis een verassing voor mij. Toen hij kwam met dit prachtige setje van de Doutzen collectie van Hunkemöller kon ik mijn ogen niet geloven. Zo ontzettend mooi en lief! Pretty lingerie makes everything better right!?

Ik heb de hele dag mijn kamer opgeruimd. Oh, wat was het een enorme zooi. In de avond ging ik gezellig uiteten met vriendinnetjes. Ik at een heerlijke pasta en we genoten van een goede rode wijn. Fijn zo’n avondje bij elkaar!

week6-17

Vrijdag

Vrijdag was het tijd om weer een dagje bij Bagels te werken. En wat was het eindelijk weer even heerlijk weer! De zon scheen, de lucht was blauw en ik kon met een lach vertrekken. In de avond heb ik genoten van een avondje met Dennis en vrienden bij de wijnbar en daarna nog even gedanst. En ja, veel te laat geworden. Half 5, in de ochtend dan he. Foto’s zijn er niet. Dat zegt genoeg haha!

qwwk6-19

week6-16

week6-18

Zaterdag

Het moment was daar hoor. De intocht van sinterklaas. Samen met Dennis heb ik ouderwets op de bank gekeken. En ja, hardop meegezongen. Bizar wel hoe dat veranderd is vergeleken met vroeger. Er waren bijna meer politieagenten dan kinderen.. Maar goed. na heerlijk uit geslapen te hebben besloten we een boswandeling te maken. Onze avond eindigde we met taco’s en expeditie Robinson. De ideale zaterdag als je het mij vraagt.

 

week6-15

Zondag

Dat was wel even slikken toen de wekker ‘vrolijk’ om kwart over 7 afging. Meestal werk ik op zondagochtend erg vroeg dus ik begin er aan te wennen. Maar met deze donkere koude dagen is het toch even lastig mijn bedje uit rollen. Gelukkig maakte deze heerlijke bagel carpaccio alles goed.

Tijd voor een nieuwe week. Mijn tweede blok van dit studiejaar gaat beginnen. Ik ben heel benieuwd wat ik allemaal voor een vakken, projecten en nieuwe uitdagingen krijg. Hard werken, maar we gaan ervoor!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

12 Comments

 • Reply Denise 14 november 2016 at 09:40

  Zo veel leuke dingen en inderdaad VEEL lekker eten, love it!

 • Reply evelien 14 november 2016 at 09:41

  Wat een fijne week en heerlijk he die vrije daagjes na een drukke periode!
  Ah ben benieuwd naar je afspraak, spannend!! En wat leuk al die events.
  Super lief ook trouwens van het setje die je vriend heeft gegeven, dat is altijd leuk! <3
  Succes met je nieuwe periode!
  Liefs,
  Evelien

  • Reply Lonneke 14 november 2016 at 09:44

   Dankjewel Evelien! Dat is lief 🙂

 • Reply Merel 14 november 2016 at 10:09

  Wat een gezelligheid allemaal! Leuk om deze positieve terugblik te lezen en te bekijken. Ik vind dat setje van de Hunkemöller trouwens prachtig, ga binnenkort ook wel weer eventjes langs 😉 Fijne week weer chick!

  Liefs, Merel

  • Reply Lonneke 14 november 2016 at 10:18

   Ah goed om te horen!
   Ja echt doen, een prachtige collectie is het!
   Dankjewel meid. Jij ook!
   Liefs Lonneke

 • Reply Daphne 14 november 2016 at 10:21

  Aaah ik kan ook zo blij worden van mooie lingerie!

 • Reply Eline 14 november 2016 at 14:06

  Wat een ontzettend mooi setje! Wat lief dat hij die voor je had gekocht, de Doutzen collectie is echt prachtig! Mooie lingerie maakt me echt zo blij

 • Reply Manon 14 november 2016 at 14:09

  Wat een mooi setje zeg! Ik moet ook een keer weer een leuk setje kopen.

 • Reply Rachel 14 november 2016 at 15:27

  Wat een prachtig setje is het he, ik heb hem ook in mijn winkelmandje gehad! en wat lief dat die dat voor je had gekocht !liefs

 • Reply Mieke | mieksmind 14 november 2016 at 17:33

  Wat een lekkere food foto’s! Die komen er bij mij ook regelmatig langs op mijn diary hihi. Mooi setje heeft je vriend uitgezocht., ook de juiste maten? knap!

  • Reply Lonneke 16 november 2016 at 10:07

   Ja knap he! Was ook heel verrast haha 🙂
   Liefs Lonneke

 • Reply Daniëlle 17 november 2016 at 16:19

  Ik vind dat zo’n mooi setje van de Doutzen collectie! Echt een prachtige kleur!

 • Leave a Reply