kaarten

Jaarlijkse zoektocht naar kerstkaarten

Oh jongens, ik heb zoveel zin in kerst! Nog maar wel iets meer dan 40 dagen voordat we allemaal in onze mooie kleding aan het kerstdiner zitten. Heerlijk eten, gezelligheid en cadeautjes uitpakken. Ik kan niet wachten! Het is gewoon zo’n knusse tijd. Ik voel mij in december altijd net even iets meer dankbaar voor alles. Het leven lijkt dan zo rustgevend en mooi. Ik vind het fijn om deze dankbaarheid te tonen door middel van het schrijven van kerstkaartjes. Ik vind het leuk om even een lieve boodschap in deze feestmaand naar vrienden en familie te sturen. Natuurlijk zoek ik elk jaar weer naar leuke kaarten. Deze keer mocht ik van Greetz de kaarten uitproberen. En de keuze is echt reuze!

De meeste van jullie zullen wel eens van de webshop Greetz gehoord hebben. Het is een webshop waar je (zelfgemaakte) kaarten en andere leuke items naar mensen kan versturen. Van zelf samengestelde boeketten en lekkernijen, tot bijzonder fotoproducten en ballonen. Ze bezorgen 7 dagen in de week waardoor jij zelfs op het laatste moment nog op tijd bent met je kaar en/of cadeau!

Met de vraag of ik de service van Greetz wilde uitproberen voor de feestdagen, was ik direct enthousiast. Je kan kiezen uit een enorme selectie standaard kaarten, of je eigen persoonlijke (foto)kaart maken. Ik besloot beide opties uit te proberen!

kaarten4

Qua standaardkaarten hebben ze echt leuke exemplaren! Niet alleen de standaard rood/groene kerstkaarten maar ook leuke andere stijlen. Ik koos de bovenstaande drie. Helemaal in mijn stijl! “Wishing you a merry christmas and a super duper new year”. Zo leuk!

kaarten1

 

kaarten3

Daarnaast kan je dus ook je eigen kaart maken! Persoonlijker kan het niet. Sorry voor mijn lieve vriendinnetjes die deze twee kaarten nu al te zien krijgen haha. Er zijn verschillende designs waarin je een of meerdere foto’s en diverse tekstjes kan toeven. Maar ook kan je een eigen design uploaden! Hoe leuk is het om zo’n fotokaartje van iemand te ontvangen? Binnen 1 minuut is het gemaakt en het is net even wat bijzonderder.

Wanneer je de kaart wil laten bezorgen kan je kiezen uit diverse formaten. Daarnaast kan je nog een leuke envelop uitkiezen en eventueel een cadeautje toevoegen! Ik bedoel, ik zag de repen Tony’s Chocolonely staan hoor. LEKKER!

Neem een kijkje op de website van Greetz om het gehele assortiment te bekijken.

Liefs Lonneke

5 Comments

 • Reply evelien 11 november 2016 at 09:02

  Ah wat leuk die kaarten!
  Ik vind het ook echt altijd een feestje om leuke kaartjes te kopen.
  Liefs,
  Evelien

 • Reply thebeautyblognl 11 november 2016 at 09:04

  Leuk! Ik hou echt van kerstkaarten! x

 • Reply nicole 11 november 2016 at 16:04

  Ik ben ook dol op kerstkaarten kopen, versturen en stiekem ook krijgen!
  Ik wil ze altijd naar zo veel leuke mensen sturen

 • Reply Wies | Nature of Happiness 11 november 2016 at 19:48

  Wat een schattige kaartjes! Ik hou zelf alleen iets meer van ‘echte’ kerstkaartjes met kerstkleuren zoals groen en rood 🙂

 • Reply Alexandra 12 november 2016 at 21:19

  Ahh, wat een leuke creatieve kaarten zeg! Vind ze op de een of andere manier alleen niet ‘Kerstig’ genoeg ofzo haha 😉

  xx Alex

 • Leave a Reply