kerst

Lieve kerstman, ik wil graag….

Een maand waar we het hele jaar op wachten. Een maand vol met lekker eten, gezelligheid, lichtjes en….cadeautjes! Het is bizar dat het alweer halverwege december is. Ik schrok toen ik in mijn agenda keek en zag dat het volgende week al kerst is. Het lijkt altijd nog eeuwen lang te duren en dan opeens, voordat je het weet, kan je de nachtjes aftellen voordat je aan het kerstdiner zit. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik vier kerst elk jaar uitgebreid en ik kan niet wachten om het dit jaar op een nog specialere manier te vieren. Ik reis namelijk 26 december 4 dagen met mijn vriend naar zijn familie in Dublin! Dat wordt een overdosis Dublin foto’s op mijn blog en Instagram. Zo zo zo leuk! Aangezien december ook een maand is vol verwennerijen, heb ik met voor jullie wat mooie items die op mijn verlanglijstje staan. Ik kwijl even verder….

tumblr_ogahou8ihc1rxti9no1_1280

♥ Van sieraden kan ik nooit genoeg krijgen. December is de ideale maand om echt een keer één van je sieraden naar wens te bemachtigen. Persoonlijk staat een horloge van Rosefield of Cluse hoog op mijn verlanglijstje. Ze zijn minimalistisch, mooi en gewoon hartstikke stijlvol. Daarnaast wil ik ook graag een dunne armband van Buddha to Buddha hebben. met dit soort armbanden doe je altijd jaren! Een investering maar echt de moeite waard. Deze sieraden zijn trouwens verkrijgbaar op de hippe webshop Brandfield. Deze webshop heeft ontzettend veel verschillende sieraden, horloges, tassen en andere accessoires van prachtige uiteenlopende merken. Ideaal om een cadeautje voor december te scoren!

♥ Ook op mijn lijstje staat deze geweldige SUIT SUIT koffer. Ik loop nu al meerdere keren tegen het probleem aan dat ik geen klein koffertje heb. Zeker als een student met een veel te druk reizend leven, heb je dat simpelweg nodig. En deze is gewoon zó leuk! Daarnaast heb ik echt een rugzak nodig voor school. Ik sjouw mij een ongeluk met mijn Macbook. En rugzakken zijn hip tegenwoordig! Dit toffe exemplaar van Urban Outfitters is echt heel erg leuk.

♥ Daarnaast kwam ik heb boek: ‘capture your style’ van Aimee Song tegen. Aimee heeft met 3 miljoen volgers een prachtig Instagram account en kan er werkelijk alles over vertellen. In dit boek legt ze aan de hand van verschillende categorieën haar tips uit voor het creëren van een prachtige feed. Super leerzaak om te lezen! Daarnaast staat een heerlijk Yankee candle in kersteditie nog hoog op mijn verlanglijstje en wil ik heel graag de MAC lipstick: Velvet Teddy bemachtigen. Het lijkt mij zo’n mooie draagbare kleur!

Natuurlijk ga ik dit niet allemaal krijgen of kopen, maar dromen is leuk! Nu ik mijn lijstje met jullie gedeeld heb, ben ik natuurlijk heel benieuwd naar die van jullie….

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor December?

Liefs Lonneke

 €

13 Comments

 • Reply Susan 16 december 2016 at 08:31

  Mooi lijstje! Ik heb niet heel veel erop staan, gewoon wat simpele dingen haha. Vanavond vier ik sinterklaas (ja nu pas!) dus ben benieuwd wat ik krijg.

 • Reply Thebeautyblognl 16 december 2016 at 08:41

  Wat een leuke wishlist! Ik vind het altijd zo moeilijk om een lijstje samen te stellen met dingen die ik wil krijgen! Haha!

 • Reply Kelly 16 december 2016 at 09:42

  Hele leuke items! Ik had een aantal toffe sieraden doorgegeven aan mijn santa, 🙂

 • Reply Maaike 16 december 2016 at 09:56

  Wat super tof dat je naar Dublin gaat joh! En ‘capture your style’ zou ik ook nog enorm graag willen hebben, lijkt me een heel interessant boekje 🙂

 • Reply Dana 16 december 2016 at 12:30

  Super leuk dat je naar Dublin gaat! Die suit suit koffer en BTB armband zijn zo pretty :D. Boven aan op mijn verlanglijstje staat The North Face base camp duffel bag.

 • Reply Malou 16 december 2016 at 13:54

  Ik wil die koffer en rugtas zo graag! Geniet van Dublin meid! Malou x

 • Reply Britt 16 december 2016 at 15:50

  Een SuitSuit koffer staat ook al zoo lang op mijn lijstje, die zijn zo schattig en mooi! Die armband is ook beeldig, die mag bij mij ook wel onder de boom liggen!

 • Reply Sarah 16 december 2016 at 19:20

  Oeh, die roze suitsuit koffer is hemels. Zo mooi! Veel plezier in Dublin 🙂

 • Reply Eline 16 december 2016 at 21:58

  De armband van Buddha to Buddha vind ik zo ontzettend mooi. De dunne ring daarvan vind ik ook prachtig, die staat al lang op mijn lijstje.

 • Reply Laura 17 december 2016 at 11:13

  Ah jaa, een horloge staat ook op nummer 1 bij mij! Het boek van Aimee lijkt me ook geweldig! X

 • Reply Florence 17 december 2016 at 22:23

  Super leuke items Lonneke! Zelf heb ik al een Suit Suit koffer maar dan in mintgroen, ben er onwijs blij mee 🙂

 • Reply Luna 21 december 2016 at 21:17

  Wat ’n mooie wishlist, oeeh die lippenstift! Ik heb een lichtgele suitsuit koffer en die is erg fijn! Tof dat je naar Dublin gaat 🙂

 • Reply Evelien 22 december 2016 at 22:03

  Jaaaa die Yankee Candle is zó lekker <3 En Velvet Teddy is ook zeker mooi, ik hoop dat je alles van je lijstje krijgt 😀

 • Leave a Reply