Processed with VSCO with f2 preset

Terugblik op de week #8

Morning! Deze terugblik op de week is één dagje later dan normaal, maar met een goede reden! Gisteren was ik namelijk nog in het prachtige Limburg. Ik heb met de familie van Dennis heerlijk genoten van een weekendje weg. Flinke wandeltochten, maar daarnaast ook lekker eten, drinken en heel veel gezelligheid. Afgelopen week zat echt bomvol met heel veel leuke dingen. Daarnaast was het ook nog eens de allereerste week van december!  Kijken jullie mee?

week8-4

week8-1 week8-2

Maandag

De week begon relaxt. Ik was zondagavond met Dennis bij mijn vader in Amsterdam. Dus na een lekker ontbijt en rustig opstarten ging ik met de pond richting Amsterdam centraal. Deze maandag waren Dennis en ik ook alweer 9 maanden samen! Zo ontzettend fijn. Eenmaal op centraal aangekomen kon ik de red cups toch echt niet aan mij voorbij laten gaan. Ik haalde een vanille latte en genoot van deze veel te leuke beker. De kerststemming was er al helemaal! In de middag werkte ik thuis hard aan mijn blog en ronde ik wat opdrachten voor school af.

Processed with VSCO with f2 preset

week8-5

Dinsdag

Dinsdag had ik een dagje vrij. Ik lunchte lekker met een tosti (of twee) en vertoonde heerlijk uitstel-gedrag. Ach, dat moet kunnen soms. Genoten van het ‘niets’ doen heb ik wel haha! In de avond ging ik met Dennis naar Amsterdam. Er stond namelijk een concert van Rag ’n Bone man in de Melkweg op de planning. En oh, wat was het goed! We hebben er heel erg van genoten.

week8-7

Woensdag

Woensdag was niet zo spannend. Ik ging maar eens vroeg naar school voor de verandering. Dit zorgde wel voor een heel mooi plaatje op het station. Ik had de hele dag school en in de avond deed ik werkelijk niets. Serie aan en lekker uitrusten. Stranger things van Netflix is trouwens echt een enorme aanrader! Zo spannend.

week8-8

Processed with VSCO with c1 preset

week8-9

Donderdag

Donderdag was ik vrij. Volgens mij klinkt het voor jullie alsof ik alleen maar vrij heb haha! Dit rooster is gewoon heel erg relaxt. Weinig contacturen, veel thuis doen. Dat vergt aan de andere kant natuurlijk wel veel discipline! Ik startte de dag rustig op en maakte eind van de ochtend een lekkere wandeling door het bos met mijn moeder. In de middag ging ik naar het tuincentrum om door de enorme hoeveelheid aan kerstpullen te struinen. Wat was het mooi allemaal! Deze items waren allemaal in de stijl van mijn kamer. Maar helaas… veel te duur.

 

week8-10 week8-11

Vrijdag

Vrijdagochtend stond ik vrolijk op. Ik ging namelijk afgelopen weekend naar Limburg! Dennis zijn ouders lopen heel veel verschillende wandeltochten ieder jaar. Deze keer wat het Pelgrimspad al een tijdje aan de gang. Ze hebben als traditie dat ze de laatste etappe met de kinderen erbij lopen. Dennis, zijn zus en zijn zwager. Deze keer mocht ik ook voor het eerste mee! Ik begon de dag met koffie en vervolgde deze met een heerlijk broodje caprese. Weer terug naar huis, de auto in en richting Limburg! We kwamen begin van de avond aan in het prachtige landhuis midden op de Keutenberg. We hebben lekker gegeten en zijn redelijk vroeg gaan slapen.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with c1 preset

week8-15

week8-17

Zaterdag

8 uur ging ‘vrolijk’ de wekker luid af! Hup, uit bed meteen. Douchen, mijn charmante wandeloutfit aan en uitgebreid ontbijten met een English breakfast voor de energie. Er stond namelijk een wandeltocht van ruim 17 Kilometer op de planning. Nu ging ik er misschien wat naïef in, maar man… dat is echt heel erg zwaar. We zijn ruim 3.5 uur aan het lopen geweest en mijn voeten begaven het echt op het eind. Maar de natuur was prachtig en de sfeer zat er goed in! Het was echt een verademing toen we op het Vrijthof eindige om te genieten van een heerlijke Italiaanse lunch. En wijn. ’s Avonds vierde we de verjaardag van zijn vader. Gourmette, drankjes en gezelligheid!

Processed with VSCO with f2 preset

week8-19week8-20

Zondag

Zondag was zo’n dag hoe je je een ‘echte’ zondag bedenkt. Normaal moet ik op zondag vroeg werken dus dit was voor mij echt een luxe. We sliepen uit, genoten van een heerlijk ontbijt en genoten nog meer van het prachtige uitzicht buiten. De wereld was bedenkt met een laagje ijs! Tijd om mijn camera er bij te pakken dus. Dennis en ik besloten lekker naar buiten te gaan om foto’s te schieten. De laatste foto is één van de vele foto’s die we gemaakt hebben. Maar omdat ik heel blij ben met eindresultaat komen de rest van de foto’s nog in een apart artikel online! Voor de rest aten we erwtensoep, keken we een sinterklaasprogramma op televisie en gingen we een beetje vroeg slapen. Wat een geweldig weekend.

Een nieuwe drukke, volle maar leuke week staat weer op de planning. Soms vergeet ik even in december dat ik ook nog dingen voor school moet doen. Ik ben gewoon al helemaal in de feeststemming haha!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

 

6 Comments

 • Reply Denise 6 december 2016 at 09:37

  ;Super stoer dat je gewoon 17km hebt meegelopen! 🙂

 • Reply Gina 6 december 2016 at 10:08

  Een fijn weekje zo te zien en de Italiaanse lunch ziet er verrukkelijk uit!

 • Reply Rilana 6 december 2016 at 16:25

  Super mooie foto’s allemaal zeg, welke camera gebruik je? Wat goed dat je zolang en zoveel hebt kunnen lopen, ik zie mezelf dat echt niet volhouden haha D:

  • Reply Lonneke 19 december 2016 at 10:37

   Ik gebruik voor de meeste foto’s mijn iPhone!
   Maar als ik echt ga fotograferen de canon 550D +50MM lens.
   Dankjewel!

 • Reply Manon 6 december 2016 at 19:00

  17km wauw kon ik dat maar!!

 • Reply evelien 6 december 2016 at 21:21

  Wat klinkt het als een onwijs fijn weekend, leuk he alle kerst items bij het tuincentrum. Wordt daar ook zo blij van!
  En heerlijk zo’n weekendje in Limburg, ben benieuwd naar de foto’s! <3
  Liefs,
  Evelien

 • Leave a Reply