week9-7

Terugblik op de week #9

Woehoe! Het is de officiële week voor kerst. Het ene moment lijkt het nog eeuwen te duren en het andere moment is het gewoon al bijna daar. Over 6 nachtjes slapen is het 1e kerstdag en heb ik mijn eerste etentje er al weer opzitten. Afgelopen week was leuk en productief. Ik had veel schoolwerk maar genoot daarnaast ook van lekker eten en ontspanning. Voor mijn doen heb ik echt weinig gedaan haha! Maar zeker voor zo’n drukke periode is het goed om even je rust te nemen. Kijken jullie mee?

week9-2

Processed with VSCO with f2 preset

week9-3

Maandag

Maandagochtend. De start van een nieuwe week! Ik ontving een heel leuk pakketje van Alpro. Hierin zitten twee verschillende soorten amandelmelk inclusief een leuk DIY pakket. Wordt het #teamroasted of #teamunroasted? Ik ben druk aan het testen!

De kerstsfeer zit er helemaal in bij ons thuis. Een leuk bewegend kerstdorp, een kerstboom en natuurlijk warme chocomel met slagroom! Ik werkte met twee klasgenoten aan een schoolopdracht onder het genot van fijne foute kerstmuziek. Zo erg nog niet als je het mij vraagt.

week9-12

week9-5 week9-6 week9-7

Dinsdag

Dinsdag had ik een lange werkdag. Niets bijzonders, gewoon prima! Maar ik had de hele dag al ontzettend veel zin in de avond. Het was namelijk tijd voor het jaarlijkse ‘sinterkerst feest’ met mijn vriendinnetjes! Gourmetten, cadeautjes, kerstmuziek, mooie kleding en heel veel gezelligheid. We hebben er weer van genoten!

week9-11

week9-4

week9-13

Woensdag

De ochtend ben ik lekker relaxt begonnen in mijn geweldige Hunkemoller fleece dress. Echt, wat een heerlijk ding! Ik at wat verse mango en bereidde mij voor op de middag. In de middag had ik namelijk een pitch bij een opdrachtgever van school! Ik ben altijd ontzettend nerveus maar ik ben blij met het uiteindelijk resultaat. In de avond ben ik nog samen met Dennis gaan sporten. De laatste tijd zit ik best lekker in de sport flow! Het voelt in ieder geval heel goed.

week9-9 week9-8

Processed with VSCO with f2 preset

Donderdag

Donderdag heb ik met een vriendin aan schoolopdrachten bij de Bagels&Beans in Leiden gewerkt. Dit is ook de vestiging waar ik zelf werk! Een lekkere cappuccino om mee te beginnen natuurlijk. In de middag genoten we van een mozzarella bagel en een lekker sapje. Prima om zo’n ‘zware’ dag te studeren. En natuurlijk kon ik een starbucks drankje in de geweldige kerstbekers niet laten.

week9-14

week9-15

Vrijdag

Vrijdag ging ik een paar uur naar school voor wat colleges. Wat ziet Utrecht er nu toch prachtig uit! In de middag heb ik lekker een beetje gerommeld in mijn kamer. Zo maakte ik dit mega schattige kersthoekje. In de avond heb ik heerlijk met Dennis gerelaxt. Fijn gegeten, lekker expeditie Robinson teruggekeken en even het gevoel hebben van helemaal niets moeten.

week9-16

Zaterdag

Zaterdagochtend hebben we heerlijk uitgeslapen. Lekker een eitje gebakken en al kijkend naar 24kitchen (wat Dennis oh zo leuk vindt) een beetje opstarten. Daarna zijn we hard aan school gegaan! Voordat we het wisten was het alweer donker. Bizar dat je om 4 uur gewoon alweer de lampen aan moet doen. In de avond had ik met een vriendin afgesproken. We hebben lekker pizza gegeten, een wijntje gedronken en de hele avond een beetje muziek gemaakt.

week9-17

week9-18

Zondag

En toen was het alweer zondag. Mijn wekker ging redelijk op tijd om weer een dag te werken bij Bagels&Beans. Ik begon met een goed ontbijt en vetrok daarna richting het mooie Leiden. Na een gezellige werkdag liep ik terug richting het station. En wat was de lucht prachtig zeg!

Tijd voor een nieuwe week. Ik ben toch altijd een beetje gespannen in de week voor kerst. Geen idee waar dat vandaan komt. Een goede spanning, dat wel! Ik denk dat ik er gewoon heel veel zin in heb. Maandag (vandaag) heb ik mijn propedeuse uitreiking. Dat begint dus meteen goed!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

5 Comments

 • Reply alexa 19 december 2016 at 14:41

  volgens mij was jouw week prima aan de foto’s te zien, die van mij bestond voornamelijk uit hee veel werken!

 • Reply evelien 19 december 2016 at 16:10

  Ah veel plezier bij je propedeuse uitreiking, goed bezig!
  En wat een super leuke week, fijn wat relax momentjes in gelast. Zo belangrijk en fijn <3
  En altijd fijn zo'n vriendinnen avond!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply nicole 19 december 2016 at 16:41

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt

 • Reply Manon 19 december 2016 at 16:51

  Je hebt een hele leuke week gehad!!

 • Reply ellen 19 december 2016 at 19:31

  Ah dit ziet er allemaal zo gezellig uit! 🙂

 • Leave a Reply