winactiehangmat

WIN! Hangmat of hangstoel naar keuze

Goedemorgen lieve allemaal! Afgelopen dagen heeft de zon heerlijk geschenen. Het was koud, de wereld was bedekt met een laagje ijs en ik genoot volop. Vandaag ziet het er helaas grijs uit. het regent een beetje, het blijft donkerachtig en het is echt zo’n dag dat je fotoboeken door gaat bladeren en verlangt naar vakantie. Tenminste, ik dan haha! Om deze donkere dagen door te komen heb ik vandaag een hele tropische en leuke winactie voor jullie! Je kan namelijk een hangmat/hangstoel naar keuze winnen!

Het was altijd mijn droom vroeger. Een hangmat in de tuin. Wanneer het eerste zonnetje schijnt, gewoon een goed boek erbij pakken en wegdromen terwijl je naar de lucht kijkt. De laatste tijd zie je op websites zoals Pinterest ook steeds meer hangmatten en hangstoelen in het interieur binnen voorbij komen. Het geeft echt een ‘natuurlijke’ uitstraling aan je huis en zal daarmee een echte eyecatcher zijn.

tropilex

Ik mag van hangmat gigant een hangmat/hangstoel van het merk Tropilex weggeven! Stiekem ben ik een beetje jaloers op de gelukkige winnares. Je mag namelijk helemaal zelf het exemplaar kiezen! Hoe leuk is dat?! De hangmatten/hangstoellen van Tropilex zijn duurzaam, gemaakt van stevig stof en er zijn heel veel verschillende designs om uit te kiezen.

Meedoen:

Meedoen is ontzettend makkelijk!

 • Volg mij op Bloglovin en ‘love’ het artikel
 • Volg mijn op Instagram
 • Laat een reactie achter waarom jij wilt winnen

De winnaar wordt zondag 18 december gekozen! Succes allemaal!

Liefs Lonneke

14 Comments

 • Reply Lisa Noya 9 december 2016 at 09:45

  Whieee wat een super leuke winactie! Dit zou echt het perfecte kerstcadeautje zijn :). Ik ben net gaan samenwonen en een leuke hangstoel/mat staat nog op mijn lijstje. Ik ga duimen!

 • Reply Denise 9 december 2016 at 09:47

  OMG, I’m in! Zo leuk Lonneke! Ik heb denk ik een hele goede reden om deze hangmat te willen winnen, afgelopen week hebben Joost en ik namelijk te horen gekregen dat we het huisje hebben bemachtigd. Wij gaan samenwonen! Tuurlijk volgde ik je al lang op Bloglovin’ en Instagram. Fingers crossed! 🙂 Liefs!

  • Reply Lonneke 19 december 2016 at 11:50

   Hi girl!
   Je hebt gewonnen!
   Je mag een hangmat/hangstoel naar keuze uitkiezen van het merk Tropilex.
   Stuur mij even een mailtje met je adres en keuze!
   Liefs Lonneke

 • Reply Simone 9 december 2016 at 10:00

  Oh wauw, deze staat al zolang op mijn wish list. Ik houd van het lezen van een goed boek en heb binnenkort voor het eerst in mijn leven een tuin waar ik lekker in kan liggen. Omdat ik vaak last heb van mijn rug, is een ligstoel niet altijd handig, dus dit lijkt me wel een goede uitkomst. Lekker lui inde hangmat! Ik doe heel graag mee! <3

 • Reply Sophie de Kroon 9 december 2016 at 10:20

  Zo gaaf! Ik zit in mijn eindexamenjaar, en dan is er niks belangrijker dan even lekker tot rust komen! Hoe kan dat nou beter dan in zo’n gave hangmat!?!? Fingers crossed!

 • Reply Henrieke 9 december 2016 at 11:24

  Een hangstoel lijkt me echt heerlijk! Je lekker even kunnen terugtrekken met een goed boek, niets fijner dan dat. Ik denk dat ik zou kiezen voor beige maar ik vind de roze-tinten ook heel mooi.

 • Reply Maris 9 december 2016 at 11:31

  Ohhh, wat een geweldige winactie! Ik doe heel graag mee en ik wil hem graag winnen omdat wij gaan verhuizen en dit mij een ideaal housewarming cadeau lijkt voor mijn ouders. In de nieuwe tuin willen zij namelijk een chillhoek maken en daar past de hangstoel zeker goed bij! In de zomer zouden wij dan heerlijk kunnen chillen in de nieuwe tuin met een fijn zonnetje op de gezichten! Ik heb alle stapjes gedaan die gedaan moesten worden en ik volgde je al op Instagram en Bloglovin’! Fingers crossed!
  liefs

 • Reply Hanneke 9 december 2016 at 11:57

  Dit zou echt super tof zijn op het balkon van mijn nieuwe appartement. Dan komt de zon vast vanzelf!

 • Reply Anita H. 9 december 2016 at 15:04

  Hier in Limburg lijkt het wel voorjaar. Nu op het moment is het wat bewolkt. Maar ik heb heerlijk met jas open op de fiets gezeten en vond het best warm. Maar goed, het gaat hier om een hangmat / -stoel en die wil ik wel winnen. Heel geschikt om lekker in te relaxen komend voorjaar en komende zomer. Ik doe mee.

 • Reply Nathalie 10 december 2016 at 09:34

  Oooooh zou zo leuk zijn voor m’n toekomstige huisje!😍

 • Reply Florence 10 december 2016 at 13:01

  Ik doe graag mee 🙂 Momenteel studeer ik in het buitenland en als verrassing voor mijn thuiskomst heeft mijn mama mijn kamer opnieuw ingericht! Een leuke hangmat zou dus ideaal zijn als ‘special touch’ 🙂

 • Reply Jolijn 11 december 2016 at 13:12

  Wat een super leuke actie, ik zou ‘m aan mn schoonouders geven die net een gloed nieuw tuinhuis hebben laten bouwen. Deze hangmat zou de plek zeker opleuken !

 • Reply DenisevN 13 december 2016 at 15:12

  Oh dit is echt heeeeeeeel érg leuk! Ik ben pas geleden met mijn vriend samen gaan wonen en het ontbreekt hier en daar nog een beetje aan de aankleding dus deze hangmat/stoel zou echt heel goed uitkomen .. ik twijfel alleen nog of ik hem op het balkon zou hangen of in de slaapkamer; ik denk namelijk dat die in de slaapkamer ook een leuke eyecatcher zou kunnen zijn.

 • Reply Anita te Gussinklo 13 december 2016 at 22:48

  Toch heerlijk om zo te kunnen chillen.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin & Instagram.

 • Leave a Reply