bloem

In hoeverre leef jij bewust?

Bij het begrip ‘bewust leven’ denken we, ik in ieder geval, heel snel aan voeding. Gezond eten, minder suikers, geen conserveringsmiddelen en ga zo maar door. Ook ik houd me er door de weeks zeker mee bezig. In het weekend niet hoor, dan drink ik wijn en eet ik pizza haha! Balans is het sleutelwoord. Daar ben ik van overtuigd. Maar naast deze ‘oppervlakkige’ voedingsaspecten is bewust leven eigenlijk veel breder. Waarom is er bijvoorbeeld nog zoveel kinderarbeid? Waarom is de veehouderij zo ontzettend uit de hand gelopen? Hoe kunnen de prijzen bij de Primark zo laag zijn? Vragen die ik mijzelf in eerste instantie niet zo snel stel. Het is ook gewoon lastig hé. Want wanneer weet je nou dat iets écht goed is? Lekker en relaxed leven combineren met ‘bewust’ leven lijkt soms een hele klus..

Wat betreft eten houd ik zeker weten rekening met ‘bewust’ leven. Ik sport twee keer per week en let bij aankoop van de producten zeker op etiketten. Persoonlijk vind ik het vooral belangrijk dat het vlees en vis wat ik koop duurzaam is en dat de producten van goede herkomst zijn. Maar bij aankoop van kleding en andere artikelen denk ik eerlijk gezegd niet of nauwelijks na. Ik zou het erg fijn vinden om mij hier de komende tijd wat meer in te verdiepen.

In één blik zien welke producten goed zijn en welke producten dus perfect passen bij een bewuste levensstijl. Dat klinkt ideaal! En daar is het platform Klooker allemaal begonnen. Klooker zoekt voor jou uit welke producten echt eerlijk en duurzaam zijn. Deze vondsten krijg je wel 6 tot 8 keer per maand toegestuurd in je mailbox inclusief heel veel leuke kortingen om de startdrempel net even een beetje lager te maken. Een  flinke dosis aan maandelijkse inspiratie dus!

✔Topkwaliteit voor een betaalbare prijs

✔Echt verantwoorde productie

✔Oog voor design. Een mooi product.

klooker!

 

 

Een voorbeeld van een bijzonder merk dat in de belangstelling bij Klooker stond: ‘Seepje’. Een super bijzonder duurzaam wasmiddel maar dan van de magische Sapindus Mukorossi-vrucht gemaakt. Wanneer de schillen met water in aanraking komen, veranderd het in een natuurlijke zeep. 

Beginnen is makkelijk. Je meld je aan, betaalt €1,99 per maand (kosten van een smoothie bij de AH-to-go) en krijgt  vervolgens maandelijks 6 tot 8 updates in je mailbox.  Alles is aantrekkelijk vormgegeven waardoor je echt geïnspireerd wordt om deze levensstijl te hanteren. Er  zullen verrassende dingen langskomen, toffe kennismakingskortingen en alles is verantwoord en overzichtelijk. Wanneer de community van Klooker 5000 consumenten weet te interesseren, gaan ze de winkels en leden samenbrengen op één platform. De mogelijkheid om de kortingen direct in te ruilen dus!

De Klooker community wil samen met jou stap voor stap het verschil maken naar een mooiere, eerlijkere en groenere wereld. Schrijf je HIER in om aan jouw bewuste levensstijl te starten. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig geworden!

In hoeverre ben jij bezig met ‘bewust’ leven?

Liefs Lonneke


Bron hoofdfoto: Happy Interior Blog.

1 Comment

  • Reply Romy 26 januari 2017 at 11:10

    Aaaah dit is te leuk zeg! En inderdaad de vormgeving is mooi! Echt een heel goed initiatief, ik zou ook bewuster moeten leven…

  • Leave a Reply