goedefoto

Liefde voor marble – My jewellery.

Ik ben dol op de ‘marble’ trend. Het printje van marmer hebben we in 2016 al heel veel in het interieur voorbij zien komen. Van marmeren plankjes tot de mooiste vloeren van marmer. Ook in 2017 zal deze prachtige trend niet verdwijnen. Zo is het bijvoorbeeld nu helemaal hip om een muur van marmer behang in je ruimte te verwerken. Sieraden had ik eigenlijk nog niet in het marmer stijltje. Tot nu! Van de leuke webshop My Jewellery ontving ik een horloge in dit toffe design. daarnaast koos ik een armbandje uit om het tot een mooie geheel te maken. Echt een must-have!

horloge

Kennen jullie de webshop My Jewellery al? Naast een enorme online webshop hebben ze ook nog eens 400 fysieke partnerstores. Het aanbod is super groot en voor iedere ‘jewellery-lover’ is er wel wat te vinden. Naast diverse collecties heeft het merk ook een eigen collectie. Daaronder valt ook deze toffe limited watch silver black marble. een van de mooie horloges die My Jewellery verkoopt!

Het horloge is in verschillende varianten verkrijgbaar. Ik heb de zwarte variant met een zilveren band. Voor de echte classy uitstraling. Maar ook in het rosé goud en wit met zilver is dit exemplaar te vinden. Het is een vrij groot en grof model, maar door de verfijnende afwerkingen heel stijlvol!

img_8826kopie

Het mooie van dit horloge is de minimalistische stijl die het draagt. De plaat in zwart marmer met de gevlochten zilveren band matchen heel mooi samen. Daarnaast is de wijzer plaat helemaal strak en zit er geen verdere extra’s aan. Voor het mooie prijsje van €39,95 is dit horloge al verkrijgbaar!

Armbanden zijn eindeloos te combineren met dit horloge. Ook het aanbod van minimalistische armbanden bij My Jewellery is erg groot. Ik heb dit leuke armbandje met een zilveren steen erbij gecombineerd. Simpel maar classy! De little stone bangle armband is voor €24,95 verkrijgbaar.

Wat vinden jullie van deze marble watch?

Liefs Lonneke

11 Comments

 • Reply Yara 8 januari 2017 at 09:11

  Ooh leuk horloge! Zelf ben ik ook helemaal dol op marble, ik heb zelfs een marble (nep) eettafel. (:
  Liefs,
  Yara

 • Reply dionne 8 januari 2017 at 09:31

  Ik hou er ook van! Hij is echt heel mooi!

 • Reply Susan 8 januari 2017 at 10:40

  Prachtige sieraden! Precies dit zou ik ook zo dragen.

 • Reply Maaike 8 januari 2017 at 11:00

  Erg mooi hoor met die marble print erop! Love it 🙂

 • Reply Eline 8 januari 2017 at 11:22

  Wat een gaaf horloge! Ik ben echt dol op de marmer trend. Ik zou het zo overal in kunnen verwerken, zowel in mijn kleding als in interieur als in de keuken. I love it!

 • Reply nicole 8 januari 2017 at 11:53

  Wauw wat een prachtig horloge, zelf ben ik ook dol op marble

 • Reply Neeltje | Thoughts in Style 8 januari 2017 at 14:37

  Deze is echt zo mooi! Love it. X

 • Reply Manon 8 januari 2017 at 14:41

  Wat een mooie horloge

 • Reply Ambers Things 8 januari 2017 at 17:39

  Ooh wat is die leuk!

 • Reply femketje 8 januari 2017 at 20:14

  die ziet er gaaf uit ;D

 • Reply Jamey 9 januari 2017 at 11:32

  Heel mooi! Love it!

 • Leave a Reply