jan1-19

Terugblik op de week #1 – januari

Goedemorgen! Dat is even flink wennen deze vroege maandagochtend in januari. Ik heb heerlijk genoten van 2 weken kerstvakantie. Heel veel eten, gezelligheid en lekker aan helemaal niets denken. Maar vanaf vandaag is het weer back to normal! Heel hard werken aan school, een beetje ritme en regelmaat creëeren en weer lekker beginnen met sporten. Maar eerst nog even een uitgebreide terugblik op mijn afgelopen week. Want ik heb heel veel leuke dingen gedaan!

Processed with VSCO with f2 preset

img_3609kopie

Maandag

Maandag was het 2 januari. De dag na de “heerlijke” slome nieuwjaarsdag. Tijd om wat aan school te gaan doen. We brachten onze dag in chill-kleding door en ik werkte wat aan school. Ik ben trouwens zo blij met het Rosefield horloge wat ik van Dennis cadeau heb gekregen! Echt een prachtig tijdloos exemplaar.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

jan1-6

jan1-8

Dinsdag (middag)

Dinsdag besloten Dennis en ik een dagje naar Amsterdam te gaan. Het voelt toch altijd even als op vakantie gaan in eigen land! We bezochten de schaatsbaan op het Museumplein en liepen door wat gezellige buurten in de stad. In de middag genoten we van een lunch bij Bar Spek. Een ontzettend gezellige lunchtent in de buurt van het Museumplein met een hip interieur en een bijzondere maar héérlijke keuze op de menukaart. Wij gingen voor een truffel pizza en een rose lemonade. Echt een aanrader!

jan1-9

jan1-10jan1-11

Dinsdag (avond)

In de avond aten we lekker een hapje bij Pasta Pasta in de Pijp. Een budgetvriendelijke tent en een enorme keuze aan verse pasta’s en toppings. Super lekker! Vervolgens was het moment eindelijk daar. Ik ging een tweede gaatje laten zetten! Bij Body Cult stapte ik enigszins zenuwachtig naar binnen. Maar echt, het stelde niets voor. Ik ben heel erg blij met het resultaat. We sloten de dag af met een heerlijke veel te dure cocktail op het Rembrandtplein.

week4-11

Woensdag

De woensdag hebben we vooral heerlijk uitgeslapen. In de middag heb ik wat aan school en mijn blog gewerkt. In de avond was het moment daar jongens. De eerste keer sporten van 2017. Het viel mij iet wat zwaar maar hé, we zijn weer geweest! Nu lekker volhouden en vooruitgang boeken.

jan1-12

Processed with VSCO with f2 preset

Donderdag

Donderdag dronken we een koffietje bij Barista Cafe. Altijd een goed idee! Alleen voor de koekjes doe ik al een moord. In de middag ruimde ik mijn kamer op (wat hard nodig was) en maakte ik voor mijzelf een lekkere lunch. ’s Avonds sprak ik met een vriendin avond en genoten we van een gezellig ouderwets ‘meidenavondje’.

jan1-15

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Vrijdag

Vrijdag sprak ik weer eens met Natasha af om ouderwets lekker te lunchen en te relaxen. Daarnaast stonden we als twee gekken zonder jas met -5 in het park foto’s te maken. Alles voor een mooie foto hè haha! Het resultaat vind ik erg tof geworden. Op mijn Instagram zullen er meerdere foto’s voorbij komen.

jan1-18

Zaterdag

Zaterdag hebben we na een geslaagd wijnbar-avondje heel erg uitgeslapen. Ik schrok me kapot toen ik de klok op 1 uur zag staan. Dat heb ik werkelijk nooit! Ach, ik werd wel uitgerust wakker. Moet kunnen op mijn laatste weekenddag in de vakantie. Ik werkte zaterdag wat aan mijn blog, dronk een drankje met Dennis in een restaurantje en deed voor de rest lekker niets.

week2-4

Zondag

En weer tijd voor een dagje werken bij Bagels&Beans in Leiden! Even wennen de wekker zo vroeg. Uiteindelijk was het een lekkere drukke werkdag maar erg gezellig. In de avond heb ik fijn gewerkt aan mijn blog, dit artikel uitgewerkt en ben ik momenteel ik dit schrijf zo moe dat mijn ogen bijna dichtvallen.

Tijd voor een week waarin ik keihard moet werken aan school! Even de motivatie en discipline zien te vinden… Let’s do this!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

 

 

14 Comments

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 9 januari 2017 at 10:50

  Leuke terugblik! Super veel leuke dingen heb je gedaan tijdens je vakantie.

 • Reply Maaike 9 januari 2017 at 11:50

  Ben benieuwd naar de foto’s van die fotoshoot want je outfit ziet er erg leuk uit! En die koffie bij Barista Cafe ziet er ook yummy uit <3

 • Reply Florence 9 januari 2017 at 12:21

  Wat een leuk weekoverzicht! Ik ben sinds dit jaar ook begonnen met een weekoverzicht te delen op m’n blog, veel persoonlijker en leuker dan Instagramfoto’s die mensen sowieso tóch al hebben gezien! Rose lemonade is zoooo lekker! En door die bagel heb ik spontaan weer zin om naar Amsterdam (of eender welke Nederlandse stad met een Bagels & Beans) te trekken! Hmm! <3

 • Reply nicole 9 januari 2017 at 13:07

  Klinkt als een leuke week, je heb leuke dingen gedaan

 • Reply Manon 9 januari 2017 at 17:36

  Lekker zeg vakantie! Ik heb paar daagjes vrij gehad, maar meer ook niet. Je hebt wel erg leuk gehad!

 • Reply Yara 9 januari 2017 at 17:48

  Lijkt me een hele leuke week. (:
  Liefs,
  Yara

 • Reply Mieke | mieksmind 9 januari 2017 at 18:45

  Heerlijk weekje gehad en lekker genoten zo te zien! prachtige foto’s heb je ook gemaakt

 • Reply Ambers Things 9 januari 2017 at 19:11

  Dat zag er een leuke week uit!

 • Reply Susan 9 januari 2017 at 21:23

  Wat een ontzettend gezellige week!

 • Reply Denise 9 januari 2017 at 21:47

  Zo veel lekker eten, jij eet echt vaak buiten de deur haha!

 • Reply Britt 10 januari 2017 at 15:45

  Leuke week, lekker eten en prachtige foto’s! Heel gaaf van je tweede gaatje, dat vind ik altijd zo leuk staan!

 • Reply Eline 10 januari 2017 at 18:25

  Je hebt altijd zulk lekker eten in je diary’s zitten. Ik word er altijd helemaal gelukkig van. Dan denk ik weer van dat ik mezelf wat vaker moet trakteren op buiten de deur eten. Het smaakt dan net iets lekkerder en het is ook een momentje voor jezelf of met degene waarmee je bent.

 • Reply Sam van Schie 11 januari 2017 at 23:08

  Ah leuke week Lonn!

 • Reply Annelies 12 januari 2017 at 19:41

  Leuke terugblik op een leuke week! Soms ben ik wel jaloers op anderen die eens een rustige week hebben, wat bij mij eigenlijk nooit het geval is 🙂 Mooie foto’s ook!

 • Leave a Reply