tas3

De perfecte clutch voor het voorjaar!

Ik ben dol op mooie tassen. Zo erg dat mijn moeder een beetje gek wordt van de tassen-obstakels die zij moet trotseren wanneer ze mijn kamer binnenkomt. Ach, ik ben er nou eenmaal verliefd op. Met het merk Pauls Boutique ben ik al een tijdje bekend. Mooie klassieke tassen in enorm veel toffe designs. Mijn hart deed dan ook een klein sprongetje toen ik van de webshop Brandfield een leuk exemplaar mocht uitkiezen. Met enigszins de beginnende voorjaarskriebels in mijn lijf besloot ik te gaan voor een licht en fris design. Een mooie ‘clutch’ die werkelijk overal leuk bij staat. Ik ben verliefd! Ik trotseerde de wind en schoot wat foto’s.

tas1

Ja, het waaide flink aan het water haha! Maar dat zorgde ook weer voor wat vrolijke plaatjes. Dit is hem dan. De prachtige Paul’s Boutique Veronica White Snake Clutch. Een prachtig strak en stijlvol design zoals ik van Pauls Boutique gewent ben. Hij is helder wit met een mooi subtiel slangenprintje. De klep van de clutch is glimmend zilver en de details zijn ook zilverkleurig. De clutch is door middel van de toffe draagketting om je schouder te dragen maar kan ook prima als echte clutch dienen. Je hebt genoeg ruimte om de spullen mee te nemen die je nodig hebt voor een avondje uit of een dagje in de stad. Ideaal!tas4

Prachtig is ‘ie! Het heerlijke lichte design zorgt ervoor dat deze clutch perfect is voor het voorjaar. Leuk feitje: de tassen van Paul’s Boutique zijn helemaal waterdicht. Altijd handig meegenomen! Het model is ook lekker stevig. Je voelt dat het tegen een stootje kan.

Processed with VSCO with f2 preset
De clutch is voor €119,90 online bij Brandfield te koop!

Voor 23:30 besteld is de volgende dag al in huis. ik hoefde dus niet lang op dit prachtige cadeautje te wachten!

Hebben jullie ook al de voorjaarskriebels?

Liefs Lonneke

4 Comments

 • Reply Benthe 22 februari 2017 at 09:50

  Leuk! En hij staat je ook goed 😊

 • Reply Jamey 22 februari 2017 at 10:52

  heeeeel mooi! Love it!

 • Reply Janine 22 februari 2017 at 21:57

  Heel leuk! Super leuke broek ook!

 • Reply Bo (Bography) 23 februari 2017 at 22:27

  Wauw! Een super mooie en handige clutch! Past ook super veel in! Ik vind je jeans echt zo ontzettend leuk! Zo’n velvet sweater die je draagt heb ik ook, zo’n heerlijke warme en zachte trui, love it! 🙂

 • Leave a Reply