kat

Hi februari! Tijd voor verandering.

Januari is voorbij gevlogen. “Maar écht!”, zoals ik dat altijd zo leuk vol enthousiasme kan roepen. Het was vooral een hele drukke maand. Nieuw schoolblok, tentamens, werk en heel veel afspraken. Om eerlijk te zijn zo druk dat ik het niet helemaal bewust meegemaakt heb. Nu ik dit artikel schrijf heb ik lekker een dagje vrij. Op die dagen heb ik tijd om na te denken. Doe ik wat ik nu wil? Voel ik mij goed bij wat ik nu doe? Waar haal ik nou echt positieve energie uit? En ik denk dat ik het inmiddels wel weet. Ik ga mijn dromen achterna. Tijd voor veranderingen want veranderingen zijn goed.

Ik werkte altijd twee dagen bij Bagels&Beans in Leiden. Eén dan doordeweeks en de zondag. Heel gezellig maar ook heel druk en vermoeiend! Toch kom je in zo’n routine dat je denkt: het is werk en dat moet gewoon. Maar waarom zou je niet kunnen doen wat je eigenlijk echt wilt doen? En dat is wat ik gedaan heb. Ik heb mijn dag doordeweeks opgezegd en ik ga investeren in dingen waar ik écht gelukkig van word. Bloggen, Instagram, fotograferen en leuke freelance klussen wat betreft social media.

Het is even spannend. Natuurlijk verdien ik her en der wel wat aan het bloggen, maar dit bedrag verschilt ontzettend per maand. Maar hé, het is helemaal het proberen waard! Ik doe het vooral omdat ik content wil gaan creëren waar ik echt blij mee ben en gelukkig van word. Nu heb ik simpelweg de tijd niet om dat te realiseren. Kwaliteit boven kwantiteit. En authenticiteit. Dat vind ik belangrijk. Ik wil meer met koken/bakken gaan doen, wekelijks artikelen over toffe hotspots, fotografie-projecten en interessante persoonlijk terugkerende rubrieken. Echt, ik kan niet wachten!

unspecified

Over fotografie gesproken. Ik heb een nieuwe camera! Tijdens de geweldige BTW-vrije dagen bij de Media Markt heb ik de Canon 750D aangeschaft. Een flinke vooruitgang vergeleken met mijn huidige camera. En weet je wat nou zo geweldig is? De camera heeft een Wifi-functie waardoor ik meteen de geschoten foto’s op mijn Instagram kan plaatsen. I-DE-AAL.

Wat jullie gaan merken? Veel! Voor mij is het natuurlijk ook een kwestie van uitproberen. Sowieso zal de frequentie van het bloggen flink toenemen en zal de kwaliteit ook echt hoger worden. Er zullen vaste rubrieken komen wat betreft hotspots, recepten, persoonlijke artikelen en natuurlijk de terugblik op de week. Ik ga de uitdaging aan! Hopelijk willen jullie het met mij ontdekken.

En ja! Het volgende lied is helemaal toepasselijk. “I’M SO EXCITED”.

Liefs Lonneke

 

14 Comments

 • Reply Malou 1 februari 2017 at 09:02

  Wat onwijs leuk Lonneke, ik ben heel benieuwd naar je nieuwe content! Ik ben jaloers op je camera, ik wil ook een nieuwe camera kopen, maar daar gaat al m’n spaargeld, haha! Malou x

 • Reply Kim 1 februari 2017 at 09:14

  Aah super leuk Lonneke!

 • Reply Fleur 1 februari 2017 at 09:18

  Oooh heerlijk Lonneke die positiviteit! Als ik kijk naar hoe jij dit allemaal aanpakt en doet dan besef ik wel dat ik precies het tegenovergestelde doe; ik prop mezelf vol met dingen doe ‘moeten’ en sta er eigenlijk helemaal niet bij stil of ik dat allemaal wel zo leuk vind. Met andere woorden; een mooie eye-opener en ik ben dan ook heel benieuwd hoe we dat gaan terug zien op je blog! Maar zoals jij dit zo mooi weet te verwoorden moet dag vast goed komen. Succes Lonneke!

 • Reply Joyce - LemonyLifeNL 1 februari 2017 at 10:42

  Wat fijn dat je die beslissing hebt gemaakt! Ik zou willen dat ik dat ook zou kunnen haha, helaas gaat dat niet lukken.

 • Reply Daphne 1 februari 2017 at 11:25

  Wat knap dat je meer gaat investeren in de dingen die je echt leuk vind! Ik weet zeker dat dat je heel veel zal gaan brengen <3

 • Reply Merel 1 februari 2017 at 12:05

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe stappen! En blijf je natuurlijk volgen. Ik kijk er naar uit!

 • Reply Sam van Schie 1 februari 2017 at 13:05

  Ah zooook leuk lon en super spannend. Je kan het!!!

 • Reply Lenneke 1 februari 2017 at 15:05

  Wat goed dat je zo voor jezelf gekozen hebt! Topper! Ik weet zeker dat je mooie klussen binnenharkt 🙂

 • Reply Manon 1 februari 2017 at 16:13

  Goed dat je meer gaat investeren in de dingen die je leuk vind, dat is erg belangrijk!

 • Reply Roos | Soitsrose 1 februari 2017 at 16:31

  Ik ben benieuwd wat er allemaal komen gaat!

 • Reply evelien 1 februari 2017 at 19:38

  Super stoer dat je dit doet! Het heeft mij gelijk aan het denken gedacht, super inspirerend!
  Ik kijk er helemaal naar uit <3

  Liefs,
  Evelien

 • Reply Denise 1 februari 2017 at 21:13

  Super stoer dat je die stap genomen hebt. Stiekem ben ik heel jaloers, maar bij mij gaat het even niet anders nu ik aan het afstuderen ben!

 • Reply Luna 3 februari 2017 at 12:35

  Wat een leuke plannen, you go girl 🙂 Mooi je nieuwe camera, ik heb bij mijn nieuwe ook de wifi-functie ontdekt, zo fijn he?!

 • Reply Terugblik op de week #1 - februari - Life of Lonneke 13 februari 2017 at 10:31

  […] was een ‘werkdag’. In het artikel van vorige week hebben jullie kunnen zien dat ik een doordeweekse dag werken bij Bagels&Beans opgegeven heb om […]

 • Leave a Reply