Schermafbeelding 2017-02-24 om 15.36.37

Spannend nieuw project!

Dat ik een social media ‘addict’ ben komt vast niet uit de lucht vallen. Ik ben nou eenmaal echt verslaafd aan Instagram. Stiekem geef ik toe dat ik naar schatting de app zo’n 200 keer per dag open. Als dit niet vaker is..  Ik vind het heerlijk om alle prachtige foto’s van jullie voorbij te zien komen en zelf foto’s de wereld in te sturen. Het creëren van een ‘perfecte’ feed is gewoon een nooit stoppende uitdaging haha! Maar buiten mijn eigen social media ook iets voor bedrijven wat betreft social media doen? Dat had ik tot nu toe nog niet ervaren. Met de nadruk op ‘tot nu toe’. Ik ben vanaf vorige week samen met mijn vriendinnetje Natasha mede-verantwoordelijk voor de social media, specifiek Instagram, van de (web)shop: Got the Look! Een super leuk en spannend nieuwe project.

IMG_3508

Over Got the look

Got the look is een (web)shop voor lifestyle en fashion producten. Met als motto: ‘Iedereen verdient het om zichzelf prettig en zelfverzekerd te voelen in de juiste outfit’. Got the look verkoopt diverse (inter)nationale merken in diverse prijsklassen. Een aantal bekende merken zijn onder andere: JoshV, Lofty Manner en Soaked. Got the look heeft momenteel een boutique in Alphen aan den Rijn!

Wat wij gaan doen?

Een leuke (web)shop dus! Maar wat gaan Natasha en ik dan precies doen? Wij gaan meewerken aan de social media, vooral Instagram, voor de winkel. Wij zullen een aantal keer per maand naar de boutique gaan om daar foto’s te schieten. Natasha schiet foto’s van outfits die ik aan doe, en ik schiet foto’s van outfits die Natasha aandoet. Daarnaast schieten we ook foto’s van de winkel, details en andere toffe dingen. Het is nog een beetje een zoektocht maar leuk is het zeker! Daarnaast ook meteen een leuke mogelijkheid om mijn ‘fashion feeling’, die nog niet enorm goed is, even op te krikken. En natuurlijk lekker oefenen met fotograferen!

GTL7

Toekomst

Dit is natuurlijk een heel leuk project, maar het heeft mij ook aan het denken gezet. Waarom zou ik niet gaan investeren en zoeken naar meerdere opdrachten in deze richting? Dan wordt mijn bijbaan buiten het bloggen gewoon leuke freelance social media klussen. Ik heb al heel wat ideeën! Dit soort dingen maken altijd weer even duidelijk waarom ik zo dol ben op mijn favoriete quote. ‘All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them’. Dromen achterna gaan, dingen doen die je leuk vindt en werk nooit echt als ‘werk’ hoeven zien. Ik ben van mening dat wij dat allemaal kunnen bereiken!

Dus volg vooral lekker het Instagram account van Got the look om onze foto’s voorbij te zien komen! En natuurlijk omdat het gewoon een hele mooie (web)shop is met prachtige items.

Liefs Lonneke

7 Comments

 • Reply Sam van Schie 26 februari 2017 at 09:58

  Wat een leuk nieuw project. Succes jullie kunnen dit!

 • Reply Maaike 26 februari 2017 at 11:19

  Wat een super toffe (mini?) bijbaan is dit zeg! Ik kan niet wachten om de foto’s te zien die jullie gaan maken 🙂 en heel veel succes!!

 • Reply Britt 26 februari 2017 at 11:43

  Wat tof! Ik kan niet wachten en natuurlijk heel veel succes!

 • Reply Lenneke 26 februari 2017 at 13:02

  Ahhh, gaaf! Succes!!

 • Reply Terugblik op de week #3 - februari - Life of Lonneke 27 februari 2017 at 10:34

  […] Ik had na een relaxte ochtend met een lekker ontbijt, mijn eerste afspraak bij Got the look. In het artikel van gisteren vertel ik jullie daar uitgebreid over! Heerlijk was het om al die outfits te passen en […]

 • Reply Susan Wijdemans 27 februari 2017 at 13:47

  Super leuk om te doen! Heel veel succes en plezier gewenst 🙂
  Liefs, Susan

 • Reply Story Tellers 27 februari 2017 at 14:20

  Wat een leuk project! Het is inderdaad erg belangrijk om je dromen te volgen, doe dus zeker zo verder!
  Liefs, Amber

 • Leave a Reply