Processed with VSCO with f2 preset

Terugblik op de week #3 – februari

Goedemorgen! Afgelopen week was druk. Druk maar ook erg leuk gelukkig! Ik moet zeggen dat school er een beetje bij ingeschoten is door veel te veel leuke afspraken. Het concert van The Weeknd, een spannende eerste meeting en ook nog eens heel veel lekker eten. Ja, een goed weekje als je het mij vraagt. Kijken jullie gezellig mee?

view2

view7

Maandag

Maandagochtend stonden Dennis en ik iets later op dan gepland. Dat krijg je ervan als je de zondag het te laat maakt haha! Maar goed. Na een lekkere ochtend, veel koffie en een warme douche voelde ik mij weer fris en fruitig. Tijd om te werken aan mijn blog en school. Alhoewel, een poging tot school. Voordat ik het wist was het alweer een uurtje of 5. Een relaxte serie-avond stond op de planning. Ik weet dat de halve wereld breaking bad al heeft gezien, maar ik ben er nu pas mee bezig. En man, wat is het een top serie zeg!

view1

week4-11

Dinsdag

Dinsdag ging ik een dagje met een klasgenootje (tevens ook een goede vriendin) flink werken aan school. Wij krijgen samen altijd zoveel af op zo’n dag. Heerlijk gevoel is dat! Een lekkere lunch tussendoor staat altijd ingepland natuurlijk. Het moet wel leuk blijven! Een broodje caprese was het deze keer.
In de namiddag ging ik lekker sporten. Een goed uurtje geknald in de fitness!

view18

Processed with VSCO with f2 preset
view5

Woensdag

Woensdag was een leuke en spannende dag! Ik had na een relaxte ochtend met een lekker ontbijt, mijn eerste afspraak bij Got the look. In het artikel van gisteren vertel ik jullie daar uitgebreid over! Heerlijk was het om al die outfits te passen en foto’s samen met Natasha te schieten. Ik ben trouwens verliefd op de JoshV overknee boots van de laatste foto!

Processed with VSCO with hb1 preset
view9

Donderdag

Donderdagochtend en middag heb ik vrij weinig gedaan. Ik was van plan om naar de sportschool te gaan maar toen ik uit mijn raam keek besloot ik toch maar binnen te blijven. Het stormde zo hard! In de namiddag moest ik toch de wind trotseren om richting Amsterdam te gaan. Ik ging namelijk een nachtje naar mijn vader toe. We aten in een ontzettend leuk restaurant aan het IJ. THT is de naam. Het is een soort tapas formule maar dan net even wat chiquer. You have to try this! Zo ontzettend lekker.

view10 view11 view12 view13

Vrijdag

Vrijdag was een heerlijk relax-dagje bij mijn vader in Amsterdam. Ik sliep eerst lekker uit en werkte vervolgens wat aan school. In de namiddag ging ik met de pont richting centraal station. Wat was het prachtig weer in vergelijking met die dag daarvoor! Ik dronk een lekkere soya latte bij Exki. Super tof tentje op centraal! En toen was het moment eindelijk daar. Ik ging met Dennis naar het concert van The Weeknd. De show zat werkelijk enorm goed in elkaar. Prachtig geluid, mooie lichten en geweldige verzorging. Hij heeft zo goed als al zijn nummers gezongen. Een hele leuke avond!

view14 view15

view16

Zaterdag

Zaterdag sliepen we lekker uit. We ontbeten gezellig met mijn moeder en stiefvader. Broodjes, croissantje, verse jus en eitjes. Ik kan daar zo van genieten! En even een wazige foto van ons samen omdat we niet zo goed zijn in mooie foto’s maken haha. Ach, het gaat om het idee. Wisten jullie trouwens dat wij morgen alweer een jaar, EEN JAAR, samen zijn?! De tijd gaat zo hard maar ik ben elke dag nog enorm gelukkig.
In de avond gingen we gezellig bij een vriendinnetje borrelen en gourmetten. Onwijs leuk en lekker!

view17

Zondag

En toen was het alweer zondag. Mijn standaard werkdag bij de Bagels&Beans in Leiden. Als je een keer in Leiden bent op een zondag, kom dan zeker eens gedag zeggen! Ik werk bij de vestiging in de Maarsmansteeg. Vind ik leuk!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

6 Comments

 • Reply Kelly 27 februari 2017 at 13:07

  Oeh al dat eten ziet er heerlijk uit! Werken op zondag is alleen iets minder leuk.

 • Reply evelien 27 februari 2017 at 14:49

  Wat een leuke week en foto’s! Wat gaaf dat je naar een concert bent geweest, love it!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Marielle 27 februari 2017 at 15:22

  Tolhuistuin is erg leuk! Gefeliciteerd met jullie 1jarig jubileum 🙂

 • Reply Manon 27 februari 2017 at 16:31

  Jij bent ook altijd zo lekker bezig met sport! Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum

 • Reply Lieke 27 februari 2017 at 17:51

  Dat jasje wat je op die foto aan hebt is echt leuk. Waar is die van?

  • Reply Lonneke 13 maart 2017 at 11:12

   Hij is van JoshV! <3

  Leave a Reply