weeke3

Terugblik op de week #1 – februari

Goedemorgen lieve allemaal! De terugblik op de week is weer terug van weggeweest. Ik merk dat jullie mijn wekelijkse overzichtjes erg leuk vinden en ik vind het ook altijd leuk om te maken! Afgelopen week was niet enorm spannend. De eerste week school van het nieuwe blok begon maandagochtend vroeg. Heel vroeg. Ik heb alle tentamens van het vorige blok gehaald dus ik ben in ieder geval helemaal blij! Kijken jullie mee naar mijn drukke maar toch ook wel leuke weekje?

week1

week2

Maandag

Dat was toch wel even flink wennen toen de wekker ging. Na een weekje vrij zijn moest ik flink wat moeite doen om uit mijn bed te rollen. Maar goed, rise and shine! Ik had een lange kick-off dag van de vakken van het nieuwe blok. Koffie, koffie en nog eens koffie. En even een klein hoeraatje voor de 30 cent cappuccino op school.

week5

week4-11

Dinsdag

Dinsdag ging mijn wekkertje wederom om 6 uur. Vroeg! Ik ging een ochtend en middag naar school en was in de namiddag lekker thuis. Ik besloot kleding te passen die ik het weekend daarvoor met mijn moeder gekocht had. Ik ben echt verliefd op de jeans van de Zara! Ik ben helemaal klaar voor het voorjaar. Rond een uurtje of 5 besloot ik lekker te gaan sporten. Dat voelde weer goed.

week4

week6

Woensdag

Woensdag ging ik een ochtendje naar school. Daarna was het alweer weekend! Ik heb zo’n ontzettend lekker rooster. Na woensdagmiddag is het voor mij weekend. Luxe! In de middag ging ik richting Amsterdam om mijn vader en stiefmoeder op te zoeken. We aten ’s avonds lekker een hapje bij de Thai. Heerlijk vind ik die kip-gerechten daar!

week7

IMG_3157

Donderdag

Donderdag werd ik na lekker uit te slapen wakker bij mijn vader. Een ontbijtje, meerder kopjes koffie en vervolgens klaarmaken voor de dag. Eenmaal mijn tocht naar huis te hebben volbracht, besloot ik lekker te gaan sporten. Vandaar dit ‘prachtige’ Gifje van mijzelf haha! Nee maar echt, het gaat steeds lekkerder de laatste tijd. Zo fijn! In de middag ruimde ik mijn hele kledingkast op. Waar ik letterlijk zo’n 3 uur mee bezig was. Maar het geeft een heerlijk opgeruimd gevoel!

Processed with VSCO with f2 preset

IMG_3160kopie

IMG_3166kopie

Vrijdag

Vrijdag was een ‘werkdag’. In het artikel van vorige week hebben jullie kunnen zien dat ik een doordeweekse dag werken bij Bagels&Beans opgegeven heb om meer tijd aan mijn blog en social media te kunnen besteden. LifeofLonneke op een iets hoger niveau! Dennis werkte aan school, ik werkte wat mail weg en schreef artikelen en zo ging de dag als een speer voorbij. O ja, wel even lekker lunchen tussendoor natuurlijk! De geurkaars van de Hema (laatste foto) is trouwens echt heerlijk! Liefde voor de Hema.

In de avond dronk ik gezellig een drankje in de wijnbar en danste we tot een uur of 5. Ja, lekker laat. Maar wel heel leuk!

IMG_3128

fskopie

IMG_3194kopie

Zaterdag

Zaterdag begon met lekker lang uitslapen. Mag ook wel als je om 5 uur in bed ligt haha! Toen ik de gordijnen eind van de ochtend open deed viel mijn mond een beetje open. Een enorm pak sneeuw! Spontaan vergat ik mijn licht aanwezige kater en sprong uit bed. Tijd om de eerste stapjes in de sneeuw te zetten. De wereld ziet er opeens een stuk mooier uit. De rest van de dag heb ik lekker met Dennis series gekeken en gerelaxt. In de avond at ik een heerlijke pasta naar aanleiding van het recept van Leonie!

IMG_3222 IMG_3225kopie

 

Zondag

Zondagochtend begon enigszins moeizaam. Zie de situatie even voor je. Zo’n 15 cm verse sneeuw, een meisje verpakt als eskimo en een fietstocht van een kilometer of 5 richting het station. Ja, dat was ik en het werd dus helemaal niets. Na wat valpartijen en obstakels ben ik gelukkig net op tijd voor de trein gearriveerd. Ach, ik heb mijzelf wel goed uitgelachen haha! Ik had een lekker lange werkdag bij Bagels&Beans en genoot tijdens de lunch van een héérlijk tonijn cheddar bagel. Ooit die genomen bij de Bagels? Zo nee, DOEN!

En een nieuwe week gaat alweer beginnen. Maandagochtend is het nu. Ik heb een dagje vrij en ga wat dingen voor school en LifeofLonneke doen. Er staan een aantal leuke en spannende dingen komende week op de planning. Maar daar later meer over. Keep you updated!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

 

7 Comments

 • Reply Kelly 13 februari 2017 at 12:59

  Leuke week heb je gehad! Die Bagel ziet er zo lekker uit 😉

 • Reply Britt 13 februari 2017 at 13:20

  Wat een lekker eten allemaal! Die broek van de Zara is inderdaad heel mooi, hij staat je super! Die sneeuw was inderdaad even pittig erin komen hahaha!

 • Reply Esmee 13 februari 2017 at 14:22

  Wat een lekker eten! Ik krijg spontaan honger van die bagel. Ik heb de combo vaker bij Bagels&Beans gezien, maar het trok me nooit zo. Toch denk ik dat ik ‘m na het zien van deze foto maar eens moet gaan bestellen…

  De Zara bloemetjesjeans is trouwens onwijs gaaf! Staat je echt heel leuk!

 • Reply Manon 13 februari 2017 at 16:37

  Oh ja als je een week vrij bent geweest dan is het zeker even wennen hahahaha! Ik zie ook veel lekkers voorbij komen zeg

 • Reply Fleur 13 februari 2017 at 17:09

  Wat een motiverende dairy!
  En bizar eigenlijk hoe het weer ineens kan omslaan en de wereld er opeens veel mooier lan uitzien! Gelukkig had je je trein nog wel gehaald en reden ze blijkbaar wel ‘gewoon’. Hopelijk word deze week nog veel mooier!

 • Reply Bo bography 13 februari 2017 at 19:19

  Wat een leuke week! Ik vind je nieuwe broek echt heel erg leuk!

 • Reply Lieke 13 februari 2017 at 23:24

  Ik heb ook bij Bagels en Beans gewerkt maar mijn proeftijd was helaas afgelopen. Ik hou niet zo van cheddarkaas maar de Bagel met tonijnsalade vind ik wel lekker.

 • Leave a Reply