feb13

Terugblik op de week #2 – februari

Goedemorgen! Maandag alweer. Volgens mij zeg ik in elke ‘terugblik op de week’ hetzelfde cliché zinnetje: “de week vloog echt voorbij jongens”. Maar goed, nu is dat ook elke week weer het geval. Een leuke week was het gelukkig zeker! Ik had een fijn schoolrooster en genoot van heel veel lekker eten en leuke uitjes. Het voelde bijna een beetje als vakantie. Gevaarlijk! Want er moet genoeg gebeuren. Kijken jullie gezellig mee?

feb10 feb11

Maandag

De maandag begon heel relaxt. Ik had lekker een dagje vrij. Tijd voor lekkere lunches, sporten en wat schoolopdrachten. Als ik thuis ben bak ik 9 van de 10 keer een omelet in de middag. 2 Eitjes, scheutje melk, stukjes tomaat/paprika, een uitje en een beetje kaas. Heerlijk en gezond op een goede boterham!

Feb1

feb3

Processed with VSCO with f2 preset

Dinsdag

Dinsdag was het Valentijnsdag! De dag van romantiek. Nu moet ik eerlijk bekennen dat Dennis en ik het allebei een nogal commerciële dag vinden. Je kan cadeautjes en extra liefde wanneer je maar wilt geven toch? Het was dus ook gewoon een normale schooldag. Ik dronk wel een lekkere cappuccino bij The Village. Een leuk koffietentje naast mijn school met veel te mooie tafels van marmer. Op de terugweg naar huis at ik een heerlijke Valentijns-taart van de Starbucks. Top valentijn dus haha! En deze foto met de kat van een vriendin van mij vond ik wel heel toepasselijk voor deze dag vol met liefde. Zo cute!

feb15

feb4

Woensdag

Woensdag ging het wekkertje alweer vroeg. Een uur of 6 sprong ik mijn bed uit voor een ochtendje school. Ach, met heel veel koffie start ik uiteindelijk dan toch wel weer op. In de middag ging ik even de stad in. Bij de H&M kocht ik deze toffe gestreepte blouse. Zowel netjes als casual te dragen. Love it! In de namiddag was ik in de sportschool te bekennen en in de avond deed ik helemaal niets. Ook wel eens goed.

Processed with VSCO with f2 preset

feb14

Donderdag

Donderdagochtend ging ik samen met mijn vader en Dennis ontbijten bij Barista Cafe. Het traditionele ontbijt is daar zo lekker! Je krijgt een kaneelscone, een croissantje, een broodje, een eitje, yoghurt en natuurlijk allemaal lekkere toppings, sapjes en koffie. Een fijne donderdagochtend als je het mij vraagt.      Deze dag kwam ook het artikel: ik ben gestopt met de pil. Dit is wat er gebeurde…’ online op mijn blog. Want er toen gebeurde was echt bizar. Mijn statistieken waren wel 15 keer zo hoog als normaal, heel social media ontplofte en ik kreeg zoveel goede reacties. Blijer konden jullie mij niet maken!

feb6

feb7 feb8

Vrijdag

Vrijdag werkte ik overdag hard aan school en ben ik de avond héérlijk uiteten geweest. Met mijn 3 vriendinnetjes ging ik naar het restaurant City Hall in Leiden. Al een tijdje stond deze Italiaan op mijn verlanglijst en vrijdag was het dan eindelijk zover. Wat een top tent is dat zeg! Heel mooi ingericht, leuke bediening en niet te vergeten… HEERLIJK eten! Vooraf deelde we een hele lekkere antipasti plank en als hoofdgerecht had ik een pasta met pancetta, room en allerlei lekkere andere dingen. Echt een aanrader! Uiteindelijk werd het natuurlijk veel te laat. Of vroeg, het is hoe je het bekijkt. Maar leuk was het zeker!

img_3609kopie

Zaterdag

Zaterdag sliepen Dennis en ik lekker een beetje uit. Daarna ‘fris en fruitig’ richting mijn oma voor haar verjaardag. Helemaal vergeten foto’s daar te maken! Ik at lekker appelkruimeltaart en speelde met mijn neefje die net één jaar is geworden. Een gezellig middagje met de familie. In de avond lag ik vroeg in mijn bed. Een lange werkdag kwam er namelijk alweer aan.

weekje9

Processed with VSCO with f2 preset

Zondag

Zondag stond de standaard zondag werkdag bij de Bagels&Beans weer op de planning. Wat een drukte zeg! Het leek wel of heel Leiden spontaan besloten had om te komen lunchen. De tijd ging lekker snel en het was gezellig dus mij hoor je niet klagen. En ja, ook mijn lunch was weer heerlijk! Ik vind de wandeltocht richting het station in de namiddag/avond altijd zo fijn. Leiden is echt een enorm mooie stad!

Tijd voor een nieuwe week! Mijn agenda zit echt bomvol voor de komende dagen. Maar ook met een aantal hele leuke (en spannende) dingen! Dat zullen jullie allemaal volgende week zien.

Blijf door de week heen op de hoogte van mijn drukke, gezellige en chaotische leventje via Instagram. Vind ik leuk!

Hoe was jullie afgelopen week?

Liefs Lonneke

6 Comments

 • Reply Esmee 20 februari 2017 at 13:11

  Die gestreepte blouse staat je echt supergoed. De foto met de kat is wel echt een leuke! Heel schattig!

 • Reply Britt 20 februari 2017 at 13:15

  Dat blouse dat je hebt gekocht staat je prachtig, heel tof! Ook lekker zo’n omeletje, niet moeilijk, gezond, en mega lekker. Een baantje bij de Bagels&Beans lijkt me zo leuk, helaas zit er bij mij in de buurt geen één, maar wie weet later bij een studie!

 • Reply Joyce - LemonyLifeNL 20 februari 2017 at 14:47

  Ziet er uit als een geslaagde week! Je omelet ziet er echt heerlijk uit haha!

 • Reply Manon 20 februari 2017 at 17:37

  Wat heerlijk een omelet, ik maak het regelmatig!

 • Reply Kelly 20 februari 2017 at 18:13

  Die bagel, daar krijg ik spontaan trek van. En wat fijn dat je zoveel lezers had donderdag 🙂

 • Reply Denise 21 februari 2017 at 19:54

  Zo veel lekker eten altijd in je diary’s, heerlijk!

 • Leave a Reply