Processed with VSCO with f2 preset

De Corner Bakery in Amsterdam!

Hi! Lang geleden. Héél lang geleden. Ik heb er een enorm drukke periode met tentamens, deadlines en heel veel afspraken op zitten. Je kent het allemaal wel. Gelukkig ben ik ondertussen wel lekker actief gebleven op mijn Instagram account maar het bloggen is er een beetje bij ingeschoten. Niet getreurd, ik ben er weer! Veel leuke ideeën en daarnaast vooral wat meer tijd om ook weer goed content te kunnen publiceren. Zin in! Het feit dat de tentamens nu eindelijk voorbij zijn voor deze periode, moest ik natuurlijk even goed vieren. Daarom ging ik met twee vriendinnetjes uit mijn klas afgelopen donderdag naar Amsterdam. Daar bezochten we de momenteel razend populaire hotspot: De corner bakery. Oh, het water gaat jullie in de mond lopen jongens. Kijk en geniet mee!

Processed with VSCO with f2 preset

Amsterdam zit bombol met leuke etenstentjes. Vaak zijn de leukste hotspots verstopt op plekken waar je in eerste instantie niet zo snel langs zou lopen. Zo ook de Corner Bakery. Dit leuke tentje ligt tussen het Museumplein en de Pijp in. De laatste tijd heeft deze plek ontzettend veel publiciteit en barst Instagram los met bloggers/vloggers die dit all day breakfast tentje bezoeken. Niet zo gek ook! Al het eten is honderd procent Instagram-waardig en daarnaast ook nog eens net zo lekker als het eruit ziet.

Processed with VSCO with hb1 preset

De menukaart is ontzettend divers. Je kan er de hele dag terecht voor een lekker ontbijt of een stevige brunch/lunch. Sappen, smoothies, taarten, sandwiches, wentelteefjes, pannenkoeken en ga zo nog maar even door. De kaart staat bomvol met lekkere en daarnaast ook prachtig gepresenteerde producten. Alles wordt vers voor je neus gemaakt. Wij begonnen met deze héérlijke bananen-milkshake. Aanrader!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Het interieur van de Corner Bakery is heel erg leuk. Het is een klein knus tentje met gezellige fleurige details. Ook is er een heerlijk terras aan de drukke Amsterdamse straat waar je als de zon schijnt lekker kan zitten. Door de populariteit moet je wel rekening houden met drukte. Maar even wachten is de moeite meer dan waard!

CB4

Wij konden het natuurlijk niet laten om heel erg veel te bestellen. 3 sandwiches, donuts en milkshakes. Een sugar overload gegarandeerd haha! Maar oh, wat was het lekker! We hadden een sandwich roll met zalm/tzatziki, pulled beef en tune melt. De pulled beef was mijn persoonlijke favoriet! Daarnaast had de roze donut precies de smaak van ouderwetse bubble gum. YUM!

Ik kom hier zeker nog eens terug! Het is wel wat aan de prijzige kant maar dan heb je ook wel echt waar voor je geld. De volgende keer wil ik één van de lekkere ontbijtjes gaan uitproberen. Wentelteefjes, een mango bowl, pannenkoekjes… Ik kan nu al niet kiezen haha!

Kennen jullie de Corner Bakery al?

Liefs Lonneke

11 Comments

 • Reply Sophie 7 april 2017 at 10:43

  Ziet er uit als één groot kinderfeestje! Zo’n sandwichroll klinkt enorm verrukkelijk. Krijg spontaan zin om bij de Lidl een look-a-like in elkaar te fröbelen (want het is net iets boven m’n budget weet je wel). 🙂

 • Reply Daphne 7 april 2017 at 13:38

  Dit lijkt me zo’n leuk tentje! Was laatst nog in Amsterdam, maar het zit net te ver uit het centrum om zo naartoe te lopen, helaas. Maar wil er zeker nog een keertje naar toe!

 • Reply Manon 7 april 2017 at 15:39

  Hier wil ik echt een keer naartoe. Het ziet er zo leuke n lekker uit . Als ik een keer in AMsterdam ben ga ik erna toe.

 • Reply Kim 7 april 2017 at 16:06

  Aah dat ziet er echr superleuk uit! Wat een feestje!

 • Reply Laura 7 april 2017 at 19:14

  Dit is toch echt gewoon dé plek! Ziet er te jummy uit. Ik wil er wel naartoe 🙂

 • Reply Malou 7 april 2017 at 21:04

  Wat heerlijk zeg! Echt een feestje zoals Kim al zei. Stiekem vind ik het ook wel heel leuk dat het een beetje duur is, dan blijft het echt iets exclusiefs als een soort traktatie! Die milkshakes zijn zo enorm over the top, heerlijk. Malou x

 • Reply Esmee 7 april 2017 at 22:32

  Jahoe! Dat ziet er lekker uit! Ik heb deze op meerdere blogs al voorbij zien komen… word er toch wel heel nieuwsgierig van, de foto’s zien er steeds zo lekker uit!

 • Reply Eline 8 april 2017 at 15:23

  Oehh dit ziet er echt fantastisch uit! Wat zou ik daar graag willen lunchen of gewoon van alles wat snoepen, maar ik zou echt niet kunnen kiezen haha. Super leuke hotspot!

 • Reply evelien 10 april 2017 at 08:54

  Corner bakery ziet er zo leuk uit! Wil er nog steeds een keertje graag heen. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Terugblik op week 14! - Life of Lonneke 11 april 2017 at 12:24

  […] al niet meer uit. Laatste tentamen, die trouwens best goed ging, en klaar! Zoals jullie al in het vorige artikel hebben kunnen zien bezocht ik de Corner Bakery in Amsterdam. We hebben zo heerlijk gegeten! […]

 • Reply Marielle 26 april 2017 at 19:54

  Ik snap wel dat iedereen er op af duikt! Ziet er super leuk én lekker uit!

 • Leave a Reply