telefoon

De ideale draadloze koptelefoon!

Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren. Wanneer ik onderweg ben heb ik altijd mijn Spotify aan staan en in mijn vrije tijd zoek ik graag naar nieuwe afspeellijsten. Muziek versterkt mijn gevoel, maar het helpt mij ook om juist een gevoel te kunnen omdraaien. Lekkere lounge muziek om te ontspannen of juist een ‘dance’ lijstje wanneer ik mij even niet zo goed voel. Voorheen luisterde ik altijd muziek via mijn oortjes. Maar tegenwoordig gebruik ik mijn draadloze koptelefoon van Fresh ’n Rebel. Stijlvol, goede kwaliteit en vooral ontzettend handig!

koptelefoon2

De Caps wireless headphones is een model van het hippe merk: Fresh ’n Rebel. De koptelefoon is in 8 verschillende mooie kleuren verkrijgbaar. Ik heb de variant in de kleur ‘cloud’. Maar pastelroze, baby blauw en bijvoorbeeld bordeaux rood zijn ook mogelijk!

De koptelefoon is door middel van bluetooth met je telefoon te verbinden. Het werkt heel makkelijk en handig! Voor mij is het grootste pluspunt dat je geen last hebt van draden wanneer je bijvoorbeeld aan het sporten bent. Ook kan je door middel van de knoppen aan de zijkant de koptelefoon gemakkelijk bedienen zonder dat je je mobiel hoeft te gebruiken. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld aan het fietsen bent!

koptelefoon3

De koptelefoon sluit ook omgevingsgeluiden uit. Wanneer ik bijvoorbeeld in een druk koffietentje aan het studeren ben, kan ik dat in alle rust doen met deze koptelefoon. Ook zit hij prettig op je hoofd door de zachte kussentjes aan de binnenkant. De koptelefoon is simpel in te klappen. Zo kan je hem altijd gemakkelijk meenemen in je tas!

En het geluid? Hartstikke goed! Er komt een mooi vol geluid uit met een fijne bas. De koptelefoon wordt trouwens geleverd met een oplaadbare batterij. Je kan er ongeveer 10 uur lang muziek mee luisteren. Maar onderweg een lege batterij? Dan heb je altijd nog de kabel die je er in kan doen om verder te luisteren.

koptelefoon4

Ik ben enthousiast! Naast de goede kwaliteit staat de koptelefoon ook nog eens heel erg leuk. Voor €59,99 is de Caps and Wireless headphones verkrijgbaar op de website van Fresh ’n Rebel. Zeker het geld waard!

Een een leuk lijstje gemaakt door vriend lief om alvast in de relaxte zomerstemming te komen. Volgens de weerman wordt het volgende namelijk boven de 20 graden. Woehoe!

Hoe luisteren jullie graag muziek?

Liefs Lonneke

4 Comments

 • Reply Manon 24 april 2017 at 16:41

  Wel een gaaf ding hoor! Ideaal zo draadloos

 • Reply evelien 24 april 2017 at 17:06

  Heel tof! Lijkt mij echt heel handig, vooral inderdaad tijdens het fietsen of wanneer je aan het sporten bent. 🙂
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Kim 24 april 2017 at 21:44

  Lijkt mij heel handig! Bij mij gaan altijd de snoeren in de knoop haha.

 • Reply Quinty 29 april 2017 at 15:43

  Hij ziet er mooi uit, en hij lijkt me heel handig!

 • Leave a Reply