eten4

Eten waar je mij héél blij mee maakt!

Ik ben dol op lekker eten. Een vrij problematisch gevolg hiervan is dat mijn portemonnee maandelijks iets te snel slinkt door alle uitgaves in veel te leuke etenstentjes. Ik vind weinig dingen niet lekker en vind het dan ook altijd leuk om nieuwe dingen te proberen. In mijn bed verheug ik mij alweer op mijn ontbijt, en na het ontbijt verlang ik alweer naar mijn avondeten. Ja, de relatie is oprecht jongens. Maar hoe leuk ik het ook vind om nieuwe dingen te proberen, ik heb toch echt een aantal favoriete ‘gerechten’ waar ik op het moment zelf snel voor kies. Gewoon omdat ze ZO lekker zijn. Kijken jullie mee? Je krijgt hier wel honger van… Ik heb je gewaarschuwd.

eten1

Carrot cake

Voor een goed stuk carrot cake kan je mij zeker wakker maken. Ik heb er echt tientallen uitgeprobeerd en de één is nog lekkerder dan de andere. Het is gewoon zo’n perfect taartje. Niet te zoet, een fijne structuur en gewoon goddelijk. Nu jullie dit lezen ben ik onderweg naar Antwerpen. Vorig jaar heb ik daar de carrot cake van de bovenstaande foto gegeten. En dat ga ik dit weekend zeker weer doen.

eten3

 

Carpaccio

Voor de gene die mij op Instagram volgen komt dit heerlijke gerecht vast niet als een verrassing. Wanneer er een mogelijkheid is bestel ik als lunch 9 van de 10 keer een broodje carpaccio. Wel met truffelmayo hoor! Dat vind ik een vereiste. Maar ook als voorgerecht kies ik het vaak. Of gewoon als ja… tussendoortje. Het kan eigenlijk altijd.

alanpims4

Kip

Ik ben niet zo’n vleeseter. Dat klinkt misschien lichtelijk ongeloofwaardig na mijn liefdesbetoog over carpaccio, maar thuis eet ik regelmatig vegetarisch of vis. Kip daarentegen eet ik maar al te graag! Bij Alans&Pims at ik een aantal maanden geleden deze overheerlijke variant. Echt een aanrader om een keer heen te gaan! Je kan door HIER te klikken mijn artikel over dit ware kip-walhalla teruglezen.

eten2

Gamba’s

Dit vind ik echt zo’n heerlijk voorgerechtje! Zeker in Spanje heb ik het bijna dagelijks gegeten. Gamba’s gebakken in knoflookolie met een pepertje er in. Het is lekker licht eten maar zo’n ongelofelijke smaaksensatie. Ik waan me altijd weer in Spanje wanneer ik dit gerecht zie.

Processed with VSCO with f2 preset

Churros

Dennis wordt soms echt gek van mijn wekelijkse verlangen naar Churros. Sinds ik het in de markthal gegeten heb, heb ik er oprecht wekelijks cravings naar. Een vers gebakken portie churros met een flinke lading kaneelsuiker is zo mega lekker. Ik heb gisteren een portie gegeten in Amsterdam. Ik denk dat dit een soort levenslange relatie zal blijven.

eten

Pasta

Op welke manier dan ook is pasta het perfecte zogeheten ‘comfort food’. Het liefst eet ik het gewoon met een goede rode saus, een lekkere vulling en niet te vergeten verse parmezaanse kaas! Maar ook van een goede truffelsaus of roomsaus met bijvoorbeeld zalm kan ik meer dan waarderen. Ja, pasta is altijd een goed idee!

En zo kan ik het lijstje nog wel even voorzetten hoor. Avocado’s, pizza, pure chocolade, scones en ga zo maar door… Eten is gewoon heel erg fijn.

Was is jullie favoriete eten?

Liefs Lonneke

4 Comments

 • Reply Eline 21 april 2017 at 15:21

  Oh alleen van die carrot cake krijg ik al spontaan honger. Voor de carrot cake van mijn moeder mag je me echt wakker maken, oh zooo lekker.

 • Reply Manon 21 april 2017 at 19:10

  Oh my god, ja met echt alles wat jij opnoemt kan je mij ook blij mee maken, vooral met pasta!

 • Reply Maris 22 april 2017 at 09:35

  Oh, heerlijk! Carpaccio is echt mijn favoriet! Ik kan zo erg intens genieten van een broodje carpaccio, haha! Ik heb al veel geprobeerd, maar die van Bagels & Beans blijft de beste! En Churros, yum! Echt mijn favoriet ook met heel veel poedersuiker het liefst, haha.

 • Reply Quinty 29 april 2017 at 15:45

  Gamba’s zijn mijn favoriet, oh en churros zijn ook zoo lekker, maar ik houd ook van pasta. Eigenlijk vind ik alles ontzettend lekker wat hierboven staat!

 • Leave a Reply