week15-1

Terugblik op week 14 – Einde tentamens, Amsterdam en lekker eten

Afgelopen week was druk. Heel druk. Ik had mijn laatste deadlines, een groot tentamen en vooral dus weinig slaap en heel veel koffie. Alles is gelukkig afgerond en nu is het rustig afwachten op de cijfers die gaan binnenkomen. Spannend! Gelukkig heb ik naast het leren en het typen van duizend woorden per minuut ook genoeg ontspanning gehad. Lekker eten en hier en daar een uitstapje. Kijken jullie mee?

week14-2

Processed with VSCO with f2 preset

Maandag

Maandag begon relaxt! Ik stond redelijk vroeg op om alvast achter mijn laptop te kruipen. Eind van de ochtend ging ik met Dennis naar de stad om te lunchen met mijn opa en oma. Gezellig! Natuurlijk nam ik een overheerlijk broodje carpaccio met truffelmayonaise. Waar je mij trouwens dus écht voor kan wakker maken. Ook ging ik even de H&M in om rond te snuffelen. Ik probeerde voor het eerst een nep bril en ik moet zeggen, ik vind het best wel tof! Dennis vind het werkelijk vreselijk dus ik besloot hem toch maar te laten liggen. Voor even in ieder geval haha!

week14-7 week14-6

Dinsdag

Work work work work work! Dat was mijn dinsdag. Ik werkte de hele dag aan mijn verslagen over organisatieveranderingen en andere hele interessante (kuch) dingen. Nee, dit blok ligt mij niet helemaal qua vakken maar ook dat hoort er soms bij. Het volgende en tevens laatste blok wordt gelukkig wel weer heel erg leuk! Ook ging ik even naar de sportschool aan het eind van de middag. Fijne afleiding!

Processed with VSCO with f2 preset

week14-5

Woensdag

Laatste dagje leren! Ik stond rond half 8 op en ging meteen hard an de slag. Ik plaatste op Instagram deze foto die gemaakt is voor de (web)shop Got the Look waar ik samen met Natasha de social media voor doe. Ik ben er erg blij mee! Ook ontving ik een rugzak van het merk ‘Rains’ die ik besteld heb. Ik had namelijk nog een cadeautje van mijn vader voor het behalen van mijn propedeuse tegoed. Hij is enorm fijn! Jullie horen hier later nog meer over.

CB4

week14-9

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Donderdag

Eindelijk was het donderdag. Ik had echt zoveel zin in deze dag. Het feit dat mijn wekker om 05:30 ging maakte mij al niet meer uit. Laatste tentamen, die trouwens best goed ging, en klaar! Zoals jullie al in het vorige artikel hebben kunnen zien bezocht ik de Corner Bakery in Amsterdam. We hebben zo heerlijk gegeten! Vervolgens ben ik nog met twee vriendinnetjes uit mijn klas lekker foto’s gaan maken in het zonnetje. Hierboven een kleine preview van het resultaat! I love it.

Processed with VSCO with f2 preset

week14-12

Vrijdag

Vrijdag was heerlijk relaxt. Ik sliep samen met Dennis lekker uit, dronken koffie en genoten van een lekker ontbijtje. Ook ontving ik van het merk ‘Fresh ’n Rebel’ deze draadloze koptelefoon. Ik ben oprecht nu al fan! Hier heel snel meer over.

In de avond ging ik gezellig met vriendinnen drankjes drinken en waagde we nog een dansje hier en daar. Heel gezellig! Niet gedacht aan het maken van foto’s. Maar dat is een goed teken toch?

week14-15

week14-14

Zaterdag

Wat was het zaterdag heerlijk weer zeg! 16 graden, zonnetje en weinig wind. Tijd om te genieten dus! Samen met Dennis heb ik de hele dag lekker op terrasjes gezeten. Portie nacho’s, een lekker biertje en het genieten kan beginnen. Echt een heerlijke dag!

view17

week15-15

Zondag

Zondag was het al helemaal mega lekker weer! De meter tikte zelfs de 22 graden aan. Helaas moest ik werken dus heb ik het niet helemaal meegekregen. Maar gelukkig stond het terras bij de Bagels&Beans in Leiden buiten waardoor ik toch wat zonnestralen kon opvangen.
In de avond at ik voor de eerste keer dit jaar asperges! Daar kan je mij zo blij mee maken.

En nu is het tijd voor een lekker weekje vrij! Heel veel leuke dingen staan er op de planning. Maar dat zien jullie weer in de volgende terugblik op de week.

Hoe was jouw afgelopen week?

Liefs Lonneke

4 Comments

 • Reply Kim 11 april 2017 at 13:54

  Oh wat heerlijk dat je tentames voorbij zijn! Ik wil even zeggen dat je echt altijd stralend op foto’s staat. <3

 • Reply Eline 11 april 2017 at 15:04

  Wat fijn dat je nu een weekje vrij hebt! Ik kan echt niet wachten tot het lange Paasweekend, even ietsje langer vrij. Wel lekker zeg zo veel leuke plannen, wordt iedere keer weer vrolijk van die weekoverzichten.

 • Reply evelien 12 april 2017 at 08:24

  Wat fijn dat je tentamens en deadlines lekker klaar zijn! Heerlijk weer was het he zaterdag? Perfect om inderdaad lekker op terras te relaxen. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Quinty 15 april 2017 at 14:13

  Wat fijn dat je tentamens klaar zijn! Zo te zien heb je een leuke week gehad!

 • Leave a Reply