IMG_7021

Over (lifeof)lonneke

Lifeoflonneke, de naam van deze blog en de naam van mijzelf. Ik ben namelijk Lonneke. Een spontane 19-jarige meid met een lekker chaotisch maar leuk leventje.

LifeofLonneke is mijn persoonlijke lifestyleblog waarop je een gezellig maar vooral oprecht kijkje in mijn leven krijgt. Foto’s en verhalen met allemaal met een flinke portie persoonlijkheid. Dit gezamelijk zorgt ervoor dat mijn blog mijn heerlijke uitlaatklep is. Ik ben tweedejaars student bedrijfscommunicatie in Utrecht. Een opleiding die volledig bij mijn interesses aansluit. Schrijven, fotograferen en creëren. Dingen die ik ontzettend graag doe!

Mijn reislust komt de laatste maanden steeds meer naar voren. Het liefst zie ik de komende jaren zoveel mogelijk van de wereld en vind ik het geweldig om dit door middel van foto’s en verhalen met jullie te delen. Ik ben van plan om na het komende studiejaar misschien zelf een jaar te gaan reizen!

Hoe ik mijzelf zou beschrijven? Gedreven, avontuurlijk, oprecht, creatief maar zeker weten ook een tikje onzeker- en bescheidenheid. Maar een uitdaging afslaan? Dat zal je mij zeker niet zien doen! Voor een goede cappuccino met een stuk carrot cake kan je me altijd wakker maken. Oh ja, ik ben ook dol op lekker kokkerellen en nieuwe recepten ontdekken in de allerhande.

Ik wens jullie heel veel plezier met het lezen van mijn artikelen. Voor vragen, opmerkingen etc., kan je op het “contact” knopje klikken in de menubalk!

 • FAB le Frique (Frederique) 17 januari 2015 at 17:33

  Leuk, je nieuwe blog! x Frederique

 • Karlijn van der Wijk 30 januari 2015 at 16:12

  Wat heb je een leuke blog Lonneke! Waarom heb ik jou niet eerder ontdekt?! X

 • Vera 5 februari 2015 at 18:29

  Ik vind je blog echt heel erg leuk! Het heeft zo'n heerlijke, frisse en meisjesachtige uitstraling. En je foto's zijn echt prachtig! Je hebt er een nieuwe vaste lezer bij!

 • Kyra 8 maart 2015 at 10:42

  Ik heb je blog net ontdekt en ik vind hem heel leuk! Vind vooral je lay-out echt vet mooi. Lekker licht en roze, gotta love pink! En vind dat je heel leuk schrijft. Ik ben fan!

 • Daniëlle Vanilles 18 maart 2015 at 12:25

  Ik kwam net terecht op je blog, hihi ik word zeker weten je trouwe volgster! Je foto's zijn zo mooi en je schrijft heel leuk! Echt een super gave blog ♥

  • lonneke.noordeloos 19 maart 2015 at 18:55

   Ah dankjewel Danielle, heel lief van je!
   Liefs Lonneke

 • Anoniem 8 juni 2015 at 18:09

  Hele leuke blog! Maak je je fotos op insta gewoon met je mobiel of met je canon ? En bewerk je ze daarna nog?

 • Sanne 5 oktober 2015 at 03:48

  Hoi lonneke, ik zag dat je getagd was in dat ene bericht van de modepolitie en dacht even kijken. Nou je word zeker gekozen want jouw blog is awesomeeeee ��